• Se Strømsgodset – Tromsø på Eurosport Norge og Eurosport Player lørdag kl. 15.30!
Etter to tredjedeler av sesongen står Strømsgodset godt plantet i bunnstriden i Eliteserien. Fire poeng skiller ned til Stabæk på kvalik-plass – mens FK Haugesund på bronseplass er hele seksten poeng foran.
Det til tross for at Godset er blant de mestscorende lagene i serien.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Mot Rosenborg slapp drammenserne inn fire mål – og igjen fikk keeper Espen Bugge Pettersen kritikk. Eurosport-ekspert og Mjøndalen-spiller Christian Gauseth legger ingenting imellom i sin betraktning av Godsets sisteskanse.
Se høydepunktene fra RBK-Godset her (saken fortsetter under):

RBK-seier i målfest

– Jeg hadde blitt forbanna

– Jeg vet ikke hvordan det er i Godset-garderoben, men: Hadde min keeper kostet laget så mange mål og så mange poeng i løpet av et år som Bugge Pettersen nå gjør for Godset, hadde jeg blitt forbanna, sier han i Eurosports Eliteserie-podcast.
– Da hadde jeg gått til klubbledelsen og spurt: «Hva er det vi driver på med?».
Gauseth spør seg nå om 2018-sesongen er Bugge Pettersens avskjedsturné i norsk fotball.
– Det er som et band som har laget god musikk i mange år, men som nå har innsett at de ikke lenger lager musikken som samtiden vil ha. For meg føles det litt sånn. Når jeg ser han stå så feilplassert og bli avslørt gang på gang, og ha dårlige involveringer på ting han har vært lysende på før, da stiller jeg spørsmålet.
  • Se Strømsgodset – Tromsø på Eurosport Norge og Eurosport Player lørdag kl. 15.30!

– Det er jo vondt å se på

Eurosports kommentator Asbjørn Myhre er enig i at Bugge Pettersens opptredener denne sesongen har vært under en hver kritikk.
– Ja, det er jo vondt å se på. Han hadde jo nye tabber mot RBK. Men da er det vel sånn at alternativet, Pål Vestly Heigre, ikke er noe bedre, og at de vel forsøkte seg på å få Viljar Myhra allerede nå i sommer, men at Odd ikke var så gira på å slippe ham.
– At det hadde vært bra for Godsets skyld å få Myhra i sommer? Ja, det ser sånn ut, fortsetter Myhre.
Etter 3-4-tapet mor Rosenborg innrømmet Godset-sjef Bjørn Petter «BP» Ingebretsen at laget hadde et forsvarsproblem.
– Hver gang vi føler at vi er inne i kampen så slipper vi inn et enkelt og lett mål og det er irriterende. Jeg føler at offensivt så gjør vi en veldig god kamp, vi gjør en kamp slik som vi ønsker og slik som vi vil spille, og da får til og med Rosenborg problemer med oss. Jeg er stolt av det offensive, så har vi masse å jobbe med på det defensive, sa BP til Eurosport.
Det er Eurosports eksperter enige i.
– De henger ikke sammen som lag. Det jeg ser er masse svake involveringer som blir avgjørende gjennom året. At Godset har store utfordringer defensivt? Bevares, det er alle sammen enige om.
  • Se Strømsgodset – Tromsø på Eurosport Norge og Eurosport Player lørdag kl. 15.30!
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43