Populære sporter
All sport
Vis alt

FKH tester serbisk midtbanespiller: – Har fått gode anbefalinger

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 05/06/2018 klokken 13:01 GMT+2

Haugesund har en ny spiller på treningsfeltet denne uken.

Jostein Grindhaug

Foto: Scanpix

Det skriver Haugesunds Avis tirsdag.
21 år gamle Lazar Tufegdzic skal tilbringe denne uken med haugalendingene. Klubben ble oppmerksom på spilleren gjennom tidligere FKH-storscorer Nikola Djurdic.
Midtbanespilleren gjennomførte sin andre trening med laget tirsdag.
– Han skal være her denne uken så vi får sett på ham. Han kommer fra andredivisjon i Serbia, så det er ikke det beste nivået i utgangspunktet. Vi har brukt Djurdic som kilde tidligere, for han har bra kontroll i Balkan og spesielt i Serbia, sier sportssjef Jostein Grindhaug til Eurosport.no.
Spilleren har en fortid fra storbklubben Røde Stjerne, men er nå under kontrakt med den serbiske 2. divisjonsklubben Sindjelic Beograd.
Grindhaug har rukket å danne seg et inntrykk av serberen.
– Det er en spiller med fin fysikk, fin kroppsbygning, bra touch og god fart. Det er en spiller med potensial, så får vi se om det er en vi kan forme til å bli Haugesund-spiller, sier han.
På overgangsvinduets siste dag i vinter signerte klubben en låneavtale med midtbanespilleren Erin Pinheiro fra St. Étienne, men han slet med å finne seg til rette. Etter bare noen få måneder returnerte han dermed til Frankrike.
Sportssjefen forteller at det finnes muligheter til å investere i laget denne sommeren dersom klubben mener det er riktig.
– Vi har mulighet til å se oss om etter spillere, og vi leter jo alltid. Men vi må se på pengepungen, sier han.
FKH er nummer fem i Eliteserien etter 12 spilte serierunder. Søndag møter de tabelljumo Sandefjord på bortebane, som kommer fra syv strake tap i Eliteserien.
– Det er vel en klassisk plass hvor man kan gå på en smell. Det er ikke slik at vi kan reise dit og hente alle poengene. Dessuten har de akkurat ansatt ny trener, og det gir ofte en boost i form av energi, sier Jostein Grindhaug.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame