• Søndag 10. juni klokken 18.00: Se Ranheim - Sarpsborg 08 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
OSLO/SARPSBORG (Eurosport.no): – Skuddfoten er godt stilt inn nå. Vi får håpe det vedvarer, sier Amin Askar til Eurosport.no.
Tre mål på tre kamper. Amin Askars skuddfot er giftig om dagen. I takt med at laget har plukket seier etter seier, har Sarpsborg 08-profilen har vist skikkelig målform de siste rundene.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38

Blomstrer i ny rolle

Etter å ha spilt en god del back, har han fått en rolle lengre fremme i banen. Nå forklarer han hvorfor målene har kommet.
– Vi har vært bra de fire siste kampene. Jeg ble også flyttet opp til venstrekant i forkant av den gode perioden. Det har fungert veldig fint for meg. Det er en posisjon jeg er veldig vant til og jeg har alltid vært en offensiv spiller i mesteparten av karrieren. Kanskje er det at jeg får kost meg mer på den siste tredjedelen.
– Det er ingen hemmelighet bak skuddfoten?
– Nei, det er bare trening fra ung alder. Selvfølgelig ser man litt på TV og tar med seg mye derfra og prøver å utvikle sin egen teknikk. Når du får muligheten er det bare å gripe den, for på trening kan du ha 30 stykker som går over stadion. Men det gjelder å ha den ene og den har jeg hatt to ganger nå. Du må ha litt flyt også. Såpass ydmyk må jeg være, sier Askar.
Saken fortsetter under videoen:

– Kan bli den tøffeste bortekampen

Søndag venter Ranheim i en tøff bortekamp for fremadstormende sarpinger. Men med fire strake seiere er gjestene inne i en svært god periode og drar til Trondheim med senkede skuldre. Askar tror det blir en åpen og målrik kamp.
– Mot Molde så du at MFK var gode i første omgang, men Ranheim bare maler på ut i andre omgang og spilt Molde inn i sitt eget mål og vant fortjent. Det er et veldig bra lag. De var gode på Lerkendal også. Vi har veldig respekt for de. Det kan bli den tøffeste bortekampen vi har hatt så langt. Dette er et fantastisk lag, i alle fall i måten de spiller på. De hadde kanskje fått mer kred om det hadde vært større navn der,
– Hvilke Ranheim-spillere har imponert deg mest?
– Tønne. Jeg har spilt i Fredrikstad og så en del av ham der. Da var han venstreback. Som kant har han levert nå. Så er det Mads Reginiussen. Han har jeg alltid hørt en del om, men sett ham i Eliteserien nå og det er rart at han ikke har vært der før. Han er motoren i laget.
Sarpsborg 08-profilen tror Reginiussen kunne ha forsterket flere lag i Eliteserien.
– Jeg kan tenke meg de 4-3-3-lagene, Rosenborg, Odd og Brann, tror jeg han hadde passet perfekt inn i og gått rett inn i elleveren. I Rosenborg ville han ha lett gått inn, jeg tror ikke de har funnet helt ut av hva som er den beste elleveren sin.
  • Søndag 10. juni klokken 18.00: Se Ranheim - Sarpsborg 08 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 KLOKKEN 11:51