Populære sporter
All sport
Vis alt

Stortalentet vender trolig tilbake til Sarpsborg 08

Stian Thelen

Oppdatert 04/06/2018 klokken 18:44 GMT+2

Den italienske storklubben har ikke benyttet seg av opsjonen som kunn sikret de Jørgen Strand Larsen.

Geir Bakke

Foto: Scanpix

  • Se Ranheim - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Mye tyder på at Jørgen Strand Larsen vender tilbake til norsk fotball og Sarpsborg 08 i løpet av en knapp måned. 18-åringen har vært lånt ut til Milan siden august i fjor, men nå bekrefter sportssjef Thomas Berntsen at italienerne ikke har benyttet seg av opsjonen storklubben hadde i avtalen.
– Jeg kan bekrefte at fristen som Milan hadde til å kjøpe Jørgen har gått ut. Han er sannsynligvis tilbake på trening hos oss igjen 1. juli. Utover det har jeg ingen kommentar til denne saken, sier Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad mandag.
Sportssjefen vil imidlertid ikke kommentere om klubben er i dialog med Milan. Etter det avisen erfarer har italienerne et ønske om en ny låneavtale. Kontrakten til stortalentet går ut i 2020.
For en drøy måned siden var trener Geir Bakke klar på at han ønsket unggutten hjem om det ble utfallet, men var usikker på hva som ville skje.
– Som trener ønsker jeg ham velkommen hjem igjen. Han har hatt en tøffere periode der, og nå har han hatt en veldig god periode. Han scorer mål og er i dytten. Vi får bare vente å se, sa Bakke til Eurosport.no tidlig i mai.
  • Se Ranheim - Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Se hele intervjuet med Bakke her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame