Populære sporter
All sport
Vis alt

Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon

Oppdatert 21/04/2022 klokken 13:30 GMT+2

Pål André Helland holdt kortene tett til brystet på spørsmål om han blir spilleklar eller ikke til helgens runde.

Pål Andrè Helland

Foto: NTB

  • Se Lillestrøm-Haugesund søndag kl 18.00 på discovery+
Det var i Discoverys egen podcast, Fantasy FK, at LSK-vingen fikk spørsmål om oppdatering på egen kropp og form før søndagens kamp mot Haugesund.
Den drevne kantspilleren, som noterte seg for en praktscoring ut av en annen verden mot Jerv i andre serierunde, sto nemlig over forrige helgs kamp mot Molde – til stor overraskelse for flere.
Slik forklarte 32-åringen selv hvorfor han sto over kampen, som endte med 2-1 seier til de gulkledde kanarifuglene.
– Det var en kombinasjon av en trøkk i akillessen, etter at jeg ble tråkka på, når vi var på Hamar i serieåpningen. Så jeg var egentlig ikke helt hundre prosent mot Jerv heller. Det kombinert med at jeg har vært litt småsjuk, gjorde at man sto over rett og slett.
– Det gjorde greit med noen dager ekstra for å hente seg inn, så man kan fyre på alle sylindre, fortsatte Helland, som samtidig avskriver at det dreier seg om en belastningsskade.

Gladnyhet fra Romerike

Likevel er LSK-vingen vag i svarene, på spørsmål om han er klar for de kommende rundene, og ikke minst: Skal han inn på Fantasy-laget til folket?
– Åh, det kan jeg ikke svare på. Det blir jo å gi Haugesund og Aalesund et fortrinn når de skal forberede seg mot oss. Det er jo litt forskjellige spillestiler når jeg eller Ylldren (Ibrahimaj) har spilt. Men jeg kan si såpass, at er jeg på banen, så er jeg i stor grad delaktig, sa Helland lurt.
Vingen deltok vel og merke ikke på fellestreningen torsdag på Åråsen. Og på spørsmål i podcasten om hvor vidt han vil være i full trening før helgen, var også trønderen sparsom på detaljene.
– Det kan det hende jeg får lov til. Vi får se hva fysioene sier, avsluttet Helland med glimt i øyet.
En som derimot for sikkert er tilbake for fullt er Tom Pettersson. Svensken måtte gi seg på oppvarmingen like før serieåpningen mot HamKam, og har siden måttet se kampene fra sidelinjen. Torsdag var derimot 32-åringen tilbake for fullt på feltet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame