De siste dagene før overgangsvinduet stengte var travel for Brann og onsdag kveld kunne klubben være godt fornøyd med signeringene.
Thomas Grøgaard, Christian Eggen Rismark, Halldor Stenevik og Daouda Bamba. I tillegg kommer Kristoffer Løkberg, Håkon Opdal og Jesper Löfgren etter sesongen.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth var positivt overrasket over signeringene til Bergenslaget.
– Det er en gullutfordrer verdig. Men jeg fikk ikke en følelse av at håndbrekket var av før de kjøpte Bamba. Da tenkte jeg: nå satser de virkelig og det må de. De er så nære, de leder tabellen og har vært det beste laget overall, så hvorfor skal de ikke satse nå?, sa Gauseth i Eurosports Dedaline Day-sending.
Han mener alle signeringene var innenfor rimelighetens grenser.
– Det var ikke noe som sprengte banken før Bamba kom, den er svær og de er avhengige av at han lykkes. Yttergård Jensen er solid, og Bamba er en veldig bra signering i Eliteserie-målestokk. Veldig positivt overrasket over det Brann har prestert de siste dagene, la han til.

– Ikke noen sensajon av spillere

Joachim Jonsson mener Brann ikke har funnet opp kruttet med de nye signeringene.
– Det er ikke noe kunstverk. Det jeg leste var at det var en helt fantastisk jobb de hadde gjort og at de hadde jobbet så hardt. De har helt sikkert jobbet hardt, men spillerne de har hentet inn er spillere som alle har hørt om, det trenger vi bare å se på TV for å vite, sa Jonsson i onsdagen Deadline Day-sending.
– Brann har en status som en stor klubb og så har de økonomi nok til å hente disse spillerne. Og det er bra at de gjør det for da kan de jobbe mot gullet, men det er ikke sånn at de har funnet opp kruttet. Det er ikke noen sensajon av spillere, la han til.
Men han legger også til at dette er alle spillere etter Lars Arne Nilsens hjerte.
– Det er spillere han vet hva han får av. Her har han fått spillertyper som han kjenner godt, som han kan sette inn i de rollene i de har i klubbene. Det er ikke noe tvil om at Brann henter for å vinne gullet, sa Jonsson.
Brann leder serien med ett poeng over Rosenborg på andreplass. Neste kamp for Brann er mot Sarpsborg 08 søndag 19. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57