Populære sporter
All sport
Vis alt

Mottok bud – nå blir Skålevik i Brann

Stian Thelen

Oppdatert 15/08/2018 klokken 23:15 GMT+2

Brann-spiss Steffen Lie Skålevik er ønsket i Start, men noen overgang blir det ikke.

Steffen Lie Skålevik

Foto: Scanpix

Saken oppdateres!
Steffen Lie Skålevik er ønsket i Start. Etter det Eurosport.no erfarer skal sørlendingene ha kommet med et bud på spilleren onsdag kveld, men spilleren selv skal ha et ønske om å bli i Brann.
Samtidig kobles Henrik Kjelsrud Johansen til Sandefjord. Det er derfor svært lite trolig at Brann vil slippe begge to på dette tidspunktet.
– Vi ønsker å beholde Steffen. Han har gjort en god sesong for oss. Det er konkurranse i Brann og det vet de som spiller der. Det er vår jobb at det er sånn, men vi er glade for at Steffen er her, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til Eurosport.no.
Start har lenge ønsket seg spilleren. Forrige høst var Skålevik på utlån fra Brann til klubben og bidro med ti mål på elleve kamper. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth tror ikke Skålevik ønsker å gå.
– Det er forståelig om Skålevik drar på en måte. Heltne Nilsen var hjertet i dette laget, men Skålevik har spilt mer i mangel av noen andre, og når de bruker 8 mill på Bamba så skal han spille. Jeg tror heller ikke han flytter på seg. Et gull for hjembyen min ville betydd mer enn penger og spilletid for min egen del. Bergen er hans egen hjemby også, men han er i en alder der han må spille fotball. Det er to sider av den saken her, sier Gauseth på Eurosports Deadline Day-sending.
Brann-spissen står med sju scoringer på 18 kamper i Eliteserien denne sesongen.
Dette sa Skålevik om fremtiden fredag:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame