Populære sporter
All sport
Vis alt

Tror Ranheim-kometen kan gjøre som Bratseth og Helland

Espen Blaker

Oppdatert 27/04/2018 klokken 10:59 GMT+2

Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal forstår godt hvorfor Lars Arne Nilsen lot seg begeistre av Christian Eggen Rismark.

rismark

Foto: Eurosport

Til tross for 0-2-tapet mot Brann var Lars Arne Nilsen full av lovord om Ranheims midtstopper Christian Eggen Rismark etter kampslutt onsdag.
– Hvis han vil ha seg en tur til Bergen er det bare å gi en beskjed. Vi kan godt hente ham vi, sa Nilsen med et glimt i øyet.
Det skjønner Kjetil Rekdal godt. Men Eurosports ekspert tror også Rosenborg vil ha et ord med i spillet om 26-åringen skulle flytte på seg i fremtiden.

– Overbevist om at de følger med på ham

– At de følger med på ham, er jeg helt overbevist om, sier Rekdal i den nyeste episoden av Eurosports Eliteserie-podcast.
Rekdal påpeker dog at trønderne sannsynligvis ikke har noe akutt behov for en midtstopper etter å ha hentet inn Even Hovland på Deadline Day. I tillegg har de Tore Reginiussen og Jacob Rasmussen.
Men nå som Ranheim har kommet seg opp på øverste nivå, og i tillegg gjort det bra, tror Eurosport-eksperten at veien har blitt kortere til naboklubben.
– Gjør du det godt i Ranheim, er ikke veien så lang til Lerkendal. Jeg tror ikke Eggen Rismark er den eneste spilleren de holder et øye med.

– Bare se på Bratseth og Helland

Eggen Rismark er ikke hvem som helst i RBK-miljøet – Ranheim-kometen er nemlig barnebarnet til trenerlegenden Nils Arne Eggen.
– Du kan være sikker på at Nils Arne har sørget for å minne dem på Eggen Rismark, sier Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre.
Midtstopperens karriere har virkelig skutt fart de siste årene. For bare tre år siden spilte han i tredjedivisjon – og selv om han har rukket å bli 26 år, peker Myhre og Rekdal på både tidligere og nåværende RBK-stjerner som har vært såkalte «late bloomers».
– Bare se på Rune Bratseth, som var et stykke oppi åra før han slo gjennom i RBK, sier Rekdal.
– I tillegg kan man jo se på Pål-André Helland, som også måtte gå en lang vei for å komme dit han er i dag, legger Myhre til.
Eggen Rismark og Ranheims neste kamp er hjemme mot Vålerenga lørdag. Den ser du på Eurosport Norge og Eurosport Player fra kl. 17.30!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame