Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-trenerens flørt med Ranheim-talentet

Publisert 25/04/2018 klokken 22:09 GMT+2

Lars Arne Nilsen lot seg imponere av Ranheim, og hadde neppe takket nei til å hente Christian Eggen Rismark.

Christian Eggen Rismark

Foto: Scanpix

  • Se Sandefjord - Brann søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/TRONDHEIM (Eurosport.no): – Det var en tøff kamp. Ranheim var gode, spesielt i etablert spill. Vi fikk virkelig noe å bryne oss på, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport.
2-0 og tre poeng. Det var beholdningen Brann fikk med seg hjem til Bergen. Rødtrøyene var best og vant fullt fortjent mot Ranheim på bortebane. Det betyr at de har en tre poengs ledelse ned til Molde på toppen av tabellen.

– Ekstremt flink

Forskjellen på Brann i år er hvordan de har angrepet bortekamper. Mot Ranheim var planen klar.
– Vi måtte opp å låse spillet. Det var det vi tenkte at de ikke skulle få komme i gang med spillet sitt. Du ser de er gode. De har samhandling, felles forståelse og du ser det er en spillestil som er drillet inn. Tanken var at vi skulle stå så høyt at de måtte slå langt. Det greide vi til en viss grad. Når vi kom lavt, så du at de skapte litt på oss, sier Nilsen.
Spesielt én spiller la Brann-treneren merke til. Nils Arne Eggens barnebarn Christian Eggen Rismark imponerte stort.
– De har en midtstopper i Rismark som er ekstremt flink i å komme opp og tre ballen. Vi hadde trøbbel med ham i første omgang. Vi prøvde å låse ham litt mer i andre omgang. Da ble det litt bedre, men han er god i det, sier Nilsen.

– Vi kan godt hente ham vi

– En mann på blokken din?
– Hvis han vil ha seg en tur til Bergen er det bare å gi en beskjed. Eggen slipper han nok ikke ned til Bergen. Vi kan godt hente ham vi, sier Nilsen lattemildt.
En midtstopper som virkelig har levert i sesonginnledningen er kaptein Vito Wormgoo. Han tror flere vil få det vanskelig med å ta poeng her og roser kollektivet de har bygget.
– Ranheim gjør en god jobb. Du så et par ganger at de prøvde å spille. De gjorde det bra. Jeg tror mange lag vi få det tøft her oppe. Vi er glade for tre poeng, sier Wormgoor.
  • Se Sandefjord - Brann søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame