Populære sporter
All sport
Vis alt

Starts kjøpefest langt ifra over – ønsker seg profilert trio før vinduet stenger

Espen Blaker

Oppdatert 03/04/2018 klokken 23:35 GMT+2

Sørlands-klubben har skumle ambisjoner før overgangsvinduet stenger natt til torsdag.

start

Foto: Eurosport

  • Få med deg Deadline Day-sendingen på Eurosport.nos Facebook-sider onsdag kveld!
– Jeg kan dessverre ikke si noe om det. Jeg jobber med masse forskjellige ting, sa sportssjef Tor-Kristian Karlsen til Eurosport.no på spørsmål om overgangen.
Og det ser ut til at Karlsen har et poeng. For det virker som om Start virkelig vil bruke de siste timene av overgangsvinduet, som stenger natt til torsdag, effektivt.

La inn millionbud på Odd-keeper

Ifølge Varden skal sørlendingene ha lagt inn et millionbud på den talentfulle keeperen Viljar Myhra.
– Start la inn et bud på over millionen i forrige uke, men Odd vil ikke selge. Ja, jeg er skuffet nå, for jeg hadde virkelig et håp om at dette gikk orden, sier Røsholt Myhra til avisen.
22-åringen, som er andrevalg bak Sondre Rossbach i Skiens-klubben, har vært klar på at han ønsker seg bort.
– Selv om jeg har sagt til Odd at jeg vil bort, så vil ikke klubben selge, i alle fall ikke for summen de har blitt forespeilet.

Vil gjøre nytt forsøk på Brann-profil

Start skal også være klare til å gjøre et siste forsøk på Branns midtbaneelegent Kasper Skaanes, ifølge Fædrelandsvennen.
Brann har tidligere uttalt at de ønsker å ha med seg 23-åringen videre. Skaanes er på utgående kontrakt, og har tidligere takket nei til et tilbud om forlengelse.
– Jeg kan bekrefte at jeg har takket nei til en ny avtale. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere dette, sa Skaanes til BT i november.
Skaanes virker å være et stykke fra Branns førsteellever under Lars Arne Nilsen, og nå øyner Start muligheten til å lokke spilleen til Kristiansand med et lukrativt tilbud.

Ønsker å hente tilbake gammel kjenning

Også i forsvaret skal Start ønske seg et nytt fjes før vinduet stenger. Klubben har kun to rene midtstoppere i stallen, og skal nå ha sett til Sverige for et tredje alternativ.
Jørgen Horn, som tidligere har spilt for blant andre Vålerenga, Viking, Fredrikstad og Strømsgodset, skal være høyt oppe på ønskelisten.
Ifølge Fædrelandsvennen skal det allerede ha vært kontakt mellom 30-åringens nåværende klubb Elfsborg og Start.
Spekulasjonene om en mulig overgang økte da Horn ikke var i troppen i Elfsborgs seriepremiere mandag. Svenske CMore har meldt at nordmannen trolig er ferdig i klubben.
picture

Sandefjord ydmyket Start

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame