Populære sporter
All sport
Vis alt

Start-helten skulle egentlig vært byttet ut

Vebjørn Bjørkås

Oppdatert 17/10/2017 klokken 22:39 GMT+2

Steffen Lie Skålevik ble spurt om å bytte ut i pausen. Et kvarter senere hadde han sendt Start mot opprykk

Skålevik_2

Foto: Scanpix

– Jeg tråkket over i første omgang, og hovnet skikkelig opp i pausen. Men jeg sa til Mick (Priest, trener) at jeg skulle prøve et kvarter til. Jeg er glad jeg ikke gikk av, sier Steffen Lie Skålevik og smiler til Eurosport etter 4-2-seieren over Ranheim.
For med Lie Skåle Skålevik på banen feide Start over Ranheim i andre omgang. Den utleide Brann-angriperen ordnet både 3-2 og 4-2 for Kristiansands-laget etter pause. Da var jobben gjort, og Lie Skålevik kunne hinke av banen med en vond ankel med hjelp av Starts medisinske personell. Bare fire dager før lokaloppgjøret mot Arendal.
– Det pleier å være sånn etter kamper. Jeg er ikke så vant med kunstgress. Det er noe jeg har slitt med siden jeg var 16 år. Det er sånn som går over etter noen dager når jeg nå ikke lenger har noen leddbånd igjen der nede, sier tomålscoreren.

"Mr. Positiv"

Starts midlertidige trener, Mick Priest, var naturligvis godt fornøyd med å ha snudd 0-2 til 4-2-seier i den viktige toppkampen mot Ranheim. Og ikke minst med to nye mål av Lie Skålevik.
– Han er "Mr. Positiv", helt fra dagen han kom inn døren her. Han er en av de du hører hele tiden i garderoben. Noen ganger skulle jeg kanskje ønske han kunne være litt mer stille, ler Priest, og fortsetter:
– Han er veldig fin å ha i gruppen vår. Han har kommet inn her og prestert veldig bra og fortener alle målene han scorer, sier Priest om Lie Skålevik.

– Gutter mot menn

For Ranheim ble det en tung kveld på Sør Arena. Etter pangstarten med 2-0-ledelse etter 20 minutter, sa det brått stopp. Før pause hadde Niels Vorthoren sendt Start tilbake i kampen med sine to scoringer. Etter pause ble det bare tyngre og tyngre for Ranheim, og til slutt et smertelig tap.
– Det var gutter mot menn, spesielt i duellspillet i boksen. I dag taper vi fullt fortjent. Vi hadde en god åpning de første 30 minuttene. Etter det ble vi avslørt, sier en skuffet Ranheim-trener Svein Maalen til Eurosport etter kampen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame