Populære sporter
All sport
Vis alt

Rune tvunget til å trekke seg

Jørgen Ryggvik Karlsen

Oppdatert 17/08/2023 klokken 07:09 GMT+2

Ryggproblemene fortsetter for det danske stjerneskuddet.

Holger Rune

Foto: Getty Images

  • Følg tennisstjernene i ATP 1000-turneringen Cincinnati på discovery+.
Mackenzie McDonald - Holger Rune 6-4, 2-0
Tre dager etter at 20-åringen klatret èn plass til nummer fem på verdensrankingen, ble det danske stjerneskuddet tvunget til å trekke seg med skade i 2. runde i Western & Southern Open mot amerikanske Mackenzie McDonald.
McDonald, som er rangert som nummer 43 i verden, brøt Rune til 5-4 og servet hjem førstesettet med 6-4, før 28-åringen åpnet med å bryte dansken i det andre settet og holdt egen serve til 2-0.
Viktor Hovland kjemper om prestisjeseier i FedEx Cup-sluttspillet:
picture

Se intervjuet med Hovland før BMW Championship

Ryggproblemer

Danske Rune fikk behandling for en skade i nedre del av ryggen etter at han tapte første sett, før han deretter trakk seg på stillingen 2-0 i andre sett etter å ha tapt fire strake games.
Dette er imidlertid ikke første gang Rune sliter med ryggproblemer. I juni måtte tennisstjernen trekke seg fra Croatia Open og inn mot Wimbledon var han tydelig på at han trøblet med en muskelskade i ryggen.
I forrige uke røk Rune, som fremdeles jakter sin første seier siden kvartfinaletapet i Wimbledon, ut i sin første kamp ATP 1000-turneringen i Toronto mot amerikanske Marcos Giron.

Fokina ute med skade

Rune var derimot ikke den eneste som måtte trakk seg med skade i andre runde i Cincinnati.
Casper Ruud sin overmann i Toronto, spanske Alejandro Davidovich Fokina, trakk seg også med ryggproblemer i nedre del i ryggen.
Davidovich Fokina, som spilte mot serbiske Novak Djokovic, forlot banen etter en medisinsk timeout i tapte førstesett, som han forøvrig tapte 6-4, og kastet inn håndkledet i første game i andre sett.
Nå venter Gaël Monfils for Djokovic, mens franske Adrian Mannarino står på motsatt banehalvdel til hjemmehåpet McDonald.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame