Populære sporter
All sport
Vis alt

Runes kappløp med tiden: – Man blir litt irritabel

Stian Thelen

Publisert 03/07/2023 klokken 18:13 GMT+2

Holger Rune sliter med en muskelskade i ryggen og jobber for å bli 100 prosent til Wimbledon.

Holger Rune med hans trener Lars Christensen

Foto: Getty Images

Holger Rune sliter med en muskelskade i ryggen og er ikke 100 prosent.
Tirsdag skal han i aksjon i Wimbledon der han møter britiske George Loffhagen som fikk wildcard til turneringen. Selv om skaden neppe er så alvorlig at han ikke stiller, kjemper dansken en kamp mot klokken for å bli kvitt skaden.
Søndag trente han på gress med Stan Wawrinka. Etter økten snakket mor Aneke Rune om skaden til sønnen og det er bedring å spore.
– Det er ingen tvil om at det går bedre enn i går, men man blir litt mer irritabel når kroppen ikke er 100 prosent. Han kom til meg i morges og fortalte at han fortsatt kunne merke spasmer i muskelen og at muskelen fortsatt var hard, sa Aneke Rune til Ekstrabladet samtidig som hun understreker at sønnen er i godt humør.
Lørdag fikk tennisstjernen hjelp av fysioterapeuten som hjalp ham med ryggen under en turnering i San Remo i fjor som ga dansken noe øvelser å jobbe med.
– Vi kan ikke ha noe av at kroppen er begrenset. Det går ikke. La oss håpe at muskelen mykes opp til tirsdag, sier Rune.
Svaret på hvordan kroppen til dansken er, får vi først på tirsdag. Tidspunktet for kampen mot Loffhagen er ikke satt, men du ser kampen uansett på discovery+.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame