Populære sporter
All sport
Vis alt

Blir ikke rik av stjernemøtet: – Får kanskje dekket det jeg har tapt i år

Joakim Miøen

Oppdatert 08/11/2021 klokken 16:46 GMT+1

Etter en strålende kvalifisering i Stockholm Open blir Viktor Durasovic (24) belønnet med en storkamp mot tidligere verdenséner Andy Murray. Men tennissatsingen er fortsatt ingen gullgruve.

Victor Durasovic og Andy Murray

Foto: NTB

– Når jeg kvalifiserer meg inn til min første ATP-turnering så kan jeg ikke klage. Det har vært ganske nice de siste dagene, sier Viktor Durasovic til Discovery dagen før storkampen mot Andy Murray.
Etter seier mot spanske Adrián Menéndez Maceiras i kvalifiseringen venter britiske Murray i første runde tirsdag for nordmannen som er ranket som nummer 354 i verden.
– Jeg skal bare nyte det. Det er selvfølgelig fint å være her i Stockholm. For en ukes tid kan man glemme at man vanligvis spiller 25k-turneringer. Så det er nice å komme hit. Det er noe helt annet enn jeg er vant til, fortsetter Durasovic.
En etterlenget opptur for en tennisspiller som har satset hardt i mange år, men som har vært åpen om at motivasjonen ikke har vært helt på topp den siste tiden.
– Jeg er ikke like keen på å holde på så mye som før. Fremtiden min er litt usikker for å være helt ærlig, og akkurat nå fokuserer jeg på å fullføre denne sesongen, og så tar vi det litt dag for dag, sa Durasovic til Discovery i september.
  • Se Viktor Durasovic mot Andy Murray på discovery+ tirsdag fra klokken 18.00
Og selv om det nå er en stor opptur for Durasovic å nå hovedtablået i en ATP 250-turnering, så betyr ikke det nødvendigvis at alt er fryd og gammen og at satsingen fortsetter med uforminsket styrke.
– Jeg tenker egentlig ikke så sykt langt framover i tid nå. Jeg kommer til å vurdere det når sesongen er ferdig, sier Durasovic, og legger til:

Dekker inn det tapte

– Dette er stort for meg, men jeg har holdt på i mange år, og bare fordi jeg har vunnet to kamper nå så er det ikke all verden totalt sett. Det er ikke sånn at jeg nå har slått gjennom og skal begynne å tjene penger, sier Durasovic.
For det er ikke veldig lukrativt for tennisspillere å reise rundt på turneringer under ATP-nivået. Den siste tiden har Durasovic også reist rundt uten trener, noe som kutter utgifter.
– Når jeg har kvalet inn på hovedtablået her så betyr det kanskje at jeg får dekket det meste av utgiftene jeg har tapt hittil i år. Så det er fint det, men det setter ting i perspektiv også.
Sett denne?
picture

Ruud fornøyd tross tapet: – Jeg har oppnådd målet mitt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame