Viktor Durasovic skal nemlig opp mot den britiske stjernen Andy Murray i tirsdagens førsterundekamp i ATP 250-turneringen Stockholm Open.
– Jeg så jo tablået på forhånd og så at det var en mulighet for å møte han. Jeg tenkte med en gang at det blir meg de putter inn der. Trekningen er verken negativt eller positivt. Det blir bare en bra erfaring og jeg tenker å bruke det for alt det er verdt. Det blir gøy. Min største oppgave blir egentlig bare å prøve å nyte dette. Og forhåpentligvis kan jeg gi han litt kamp, sier Durasovic til Discovery før storkampen.
Stockholm Open
Finner liten trøst i stjernens ros: – Har hørt det hele livet
10/11/2021 KLOKKEN 09:08
Durasovic er klar for første runde i Stockholm etter å ha slått Adrián Menéndez Maceiras i kvaliken søndag.

Ruud-tips

Nå står altså en tidligere verdensener på motsatt side. Da kan det være nyttid å ha noen gode råd fra kvalifisert hold i bagasjen.
  • Se Viktor Durasovic mot Andy Murray på discovery+ tirsdag fra klokken 18.00
Casper Ruud spilte nemlig selv mot Murray så sent som i septemeber, da nordmannen vant i strake sett i San Diego.
– Jeg har spurt Casper selv, vi snakker jo sammen innimellom og kjenner hverandre godt etter hvert. Så han har gitt meg noen råd. Han har fortalt litt om hva som funket for han og litt hva man kan se etter og prøve på når man spiller. Så jeg har hvert fall noe å gå på, forteller Durasovic.
Også landslagstrener Fredrik Loven forteller at de er i dialog med team Ruud for å være best mulig forberedt.
Les også: Blir ikke rik av stjernemøtet: – Dekker opp det jeg har tapt i år
– Vi rådfører oss absolutt med dem. Jeg har allerede vært i kontakt med Øivind Sørvald, som gjør teknisk analyse for Casper, og skal ta kontakt med Christian. Så jeg har allerede fått noen tips, forteller landslagstreneren.
Men selv med gode råd fra Casper Ruud forventer Durasovic en knalltøff kamp mot Murray.
--Det er en utfordring jeg er klar for. Han er ikke i sitt livs form, men han er en tøff motstander. Jeg må bare prøve å gå inn uten forventninger, så får jeg se, sier Durasovic, som selv har vært i gryende form den siste tiden.
Discovery-ekspert Ola Bentzen påpeker også at Murray er i ferd med å spille seg i slag igjen.
– Samtidig har Viktor spilt godt, og han har alt å vinne. Greier han å finne riktig spenningsnivå, blir det spennende å se. Innendørs i best av tre sett, det er der det skjer flest overraskelser. Det er det motsatte av grus i best av fem, der vinner oftere favorittene. Ingenting er mulig når du har et så bra nivå som disse gutta her, men jeg må jo være ærlig og si at jeg blir overrasket om han slår ut Murray, sier Bentzen.
Sett denne?

Ruud fornøyd tross tapet: – Jeg har oppnådd målet mitt

Stockholm Open
Kjempet heroisk mot tennislegende: – Han spilte veldig bra
09/11/2021 KLOKKEN 19:30
Stockholm Open
– Kan ikke sette ord på hvor mye jeg unner ham det
09/11/2021 KLOKKEN 11:10