Populære sporter
All sport
Vis alt

ATP-eventyret over for Casper Ruud – Aldri i nærheten mot verdenstoeren

Joakim Miøen

Oppdatert 20/11/2021 klokken 16:07 GMT+1

En eventyrlig ATP-sesong er over for Casper Ruud. Verdenstoer Daniil Medvedev ble for sterk for nordmannen.

Casper Ruud

Foto: Eurosport

Casper Ruud-Daniil Medvedev 4-6, 2-6
Etter fredagens tennisbragd sto Casper Ruud foran sin største test så langt i karrieren. Men verdens nest beste tennisspiller ble for sterk.
– Det vil seg ikke helt for Casper. Det er ikke en 100 prosent-dag for vår mann her. Han har hatt sine muligheter, men det vil seg ikke, sa Discovery-kommentator Sverre Krogh Sundbø etter kampen.
– Medvedev gjør en meget sterk kamp og slår den norske tennishelten. Et godt førstesett, men han har litt mer problemer i den andre. Men vi har altså en nordmann i en semifinale i ATP-sluttspillet, konkluderte Sundbø.
Medvedev tok en kontrollert seier lørdag, men har latt seg imponere av Ruud den siste tiden.
– Det ble en flott kamp. Jeg har fulgt med Casper i denne sesongen og han har vist seg som en smart spiller. Vi har alle snakket om at han er grusspiller, men nå var han her i semifinalen, sa Medvedev til arrangøren etter seieren.
Sett denne?
picture

Irritert Ruud etter skjebnesvanger feil

Tidlig brudd

Allerede i andre servegame ble Ruud brutt av russeren, etter selv å ha misset en viktig backhand med halve banen åpen. Ruud klarte ikke svare i Medvedevs servegame og russeren tok settet 6-4.
I andre sett sto det 2-2 da Ruud kom i trøbbel i et langt game. Noen slurvete avleveringer sørget for brudd til Medvedev, og Ruud var tydelig irritert og frustrert. Nordmannen viser sjeldent følelser på banen, men her var han tydelig misfornøyd.
Russeren brøt Ruud, som ikke kom seg opp på nivå igjen. Medvedev tok eget servegame og brøt for andre gang på rad. Dermed kunne verdenstoeren serve for finaleplass på 5-2.
Ruud kom godt i gang i siste game, men Medvedev viste klasse, snudde gamet og sikret 6-4, 6-2-seier.
Sett denne?
picture

Ruuds mor og søster på tribunen: – Det blir stor feiring etter Torino

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame