• Følg Hovland og resten av golfstjernene i Slync.io Dubai Dessert Classic på discovery+.
Mandag ble det offentliggjort at Hovland er blant de fem beste på verdensrankingen.
– Det er kult det. Et lite plaster på såret etter forrige uke, som var litt småfrustrerende. Men det er ikke fokuset mitt nå, sier Hovland under onsdagens pressekonferanse.
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland etter seieren: – Den beste avslutningen jeg har hatt noen gang
30/01/2022 PÅ 15:03
Discovery-ekspert Per Haugsrud sa etter offentliggjøringen at det er ingenting som står i veien for at nordmannen kan bli verdensener en dag.
Tross den gode rankingen, har ikke alt gått som planlagt for Hovland i sesongstarten.
Da han skulle spille turnering i Hawaii måtte golfstjernen vente i hele seks dager på å få golfbagen, før det viste seg at den ene driveren hadde brukket på turen. Og nå er det denne caddie-situasjonen.
– Påvirker disse tingene deg på noen måte?
– Ja, altså jeg hadde middag med Kristian (Kristian Krogh Johannessen) i går, og nevnte faktisk det. De siste turneringene jeg har spilt, så har det vært noe som har skjedd. Det holder meg litt på tærne, så det går greit. Men fint om ting roer seg litt ned, sier Hovland med et smil.
– Det har ikke vært noe krise, legger han til.
Så du denne?(Saken fortsetter under)

– Jeg var ganske frustrert

– Jeg er i en god posisjon

Viktor Hovland er denne uken klar for den europeiske turneringen Slync.io Dubai Dessert Classic som foregår på Emirates Golf Club i Duba.
– Det har gått to år siden sist jeg var her, allerede, og de har gjort noen endringer som ser bra ut, sier Hovland under onsdagens pressekonferanse.
Forrige uke deltok 24-åringen i Abu Dhabi HSBC Championship. Etter mye godt spill var det to hull hvor seieren røk for nordmannen. Da måtte han nøye seg med en delt fjerdeplass, åtte slag under par.
– Jeg tok en pause over vinteren og følte meg litt rusten i starten. Men forrige uke begynte jeg å spille bedre igjen, og kan forhåpentligvis bygge videre på det, sier Hovland under onsdagens pressekonkurranse.
– Det er mange gode turneringer i år, og man vil jo spille best mulig hver uke. Men det er ikke sånn at spillet ditt må være best nå. Men jeg er i en god posisjon, fortsetter han.
Så du denne?

Hovland om kanonstarten i Abu Dhabi: – Må være veldig disiplinert

Slync.io Dubai Desert Classic
Sensasjonell Hovland-seier etter spinnvill avslutning
30/01/2022 PÅ 11:55
Slync.io Dubai Desert Classic
Tapte terreng til teten – endte dagen ett slag over par
29/01/2022 PÅ 12:48