Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland glad for å ha oppdaget konsekvensene: – Jeg er litt bortskjemt

Oppdatert 26/01/2022 klokken 10:41 GMT+1

Mer endring i planene for Viktor Hovland i Emiratene.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Etter at Hovland brukte sin agent Sam MacNaughton på bagen i Abu Dhabi forrige uke, var planen at hans gode venn og OL-makker Kristian Krogh Johannessen skulle ta over i Dubai denne uken.
Nå har det igjen blitt endring i planene.
Det var en god ide først, men godt at vi oppdaget det med tanke på de sure konsekvensene, svarte Hovland på spørsmål fra Discovery på onsdagens pressekonferanse.
– Jeg fant ut at jeg har for høy kategori på Europatouren til å kunne gå caddie for Viktor, sier Krogh Johannessen til Discovery.
– Hvordan er det å styre med dette når Shay er borte?
– Det er litt mas, det er det. Men det skal gå greit den uken her. Forrige uke, når det blåser mye, det er en ny bane jeg aldri har spilt på, deligasjoner og ting man ikke er kjent med, så er jeg ikke vant med å finne ut hvor langt det er å skritte ogsånt. Jeg har ikke gjort det på 2,5 år, så jeg er litt bortskjemt der, fortsetter Hovland.

– Hadde blitt disket

Krogh Johannessen, 26-åringen fra Hokksund spiller til vanlig på Challengetouren (nivå to i Europa), men gjorde en god sesong i fjor og er dermed for høyt rangert til at han kan gå caddie for en annen spiller.
– Jeg tenkte at det kunne være caset. Det hadde jo tatt seg ut om de hadde stilt til start og Viktor hadde blitt disket for det, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
Dermed måtte Hovland igjen ut på jakt, og ser nå ut til å ha funnet sin mann. Discovery får opplyst at Krogh Johannessens caddie, Peter Kaensche, blir mannen som denne uken tar over for MacNaughton.
– Vi kjenner hverandre godt og han har mye erfaring, sier Hovland om Kaensche.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame