Populære sporter
All sport
Vis alt

Koronasmitte i Team Hovland – landsmann kan bli løsningen

Oppdatert 21/01/2022 klokken 18:30 GMT+1

Viktor Hovland må også neste uke klare seg med en ny mann på bagen.

Shay Knight og Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Hovlands caddie Shay Knight måtte denne uken bli igjen i USA fordi flere familiemedlemmer hadde avlagt positive koronaprøver. Nordmannens agent Sam MacNaughton har dermed fungert som reservecaddie i Abu Dhabi.
Da Discovery snakket med Knight tidligere denne uken, var planen å dra til Dubai på lørdag om han fortsatte å teste negativt. Der skulle han forberede seg til neste ukes Slync.io Dubai Desert Classic.
Nå er det klart at australieneren heller ikke bli å se i Dubai: Discovery får fredag ettermiddag bekreftet at Knight har avlagt en positiv koronaprøve.
Dermed må Hovland igjen på jakt etter en erstatter til neste ukes turnering.
– Det var jo egentlig uungåelig med tanke på situasjonen. Men som Viktor selv har sagt, så har han mer erfaring nå og vet hva han skal gjøre, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
Etter det Discovery får opplyst ligger det foreløpig an til at 24-åringens makker i Tokyo-OL, Kristian Krogh Johannessen, tar på seg caddie-vesten i Dubai.
– Jeg har lovet å hjelpe til om det trengs. Nå ser det jo ut som det kan bli tilfellet også, skriver Krogh Johannessen i en SMS.
Han er allerede på plass i Dubai, hvor han er på treningsleir med resten avv Team Norway.
– Det passer jo sånn sett bra at han har en god kompis som allerede er der. Kristian kan bidra med både kunnskap og godt humør, og det rekker en lang vei, sier Thorp.
Hovland har en ukes turneringspause etter turen til Dubai, og det er dermed ventet at Knight er tilbake på bagen når den norske golfstjernen returnerer til PGA Touren under Waste Management Phoenix Open i midten av februar.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame