Det er mange rykter rundt hva som skjer i Arsenal etter sesongen. Mange tror Wengers tid da vil være omme etter godt over 21 år som Gunners-sjef. Det til tross for at franskmannens kontrakt ikke løper ut før sommeren 2019.
Senest i helgen ble Thomas Tuchel sterkt koblet til managerjobben og står som oddsfavoritt til overta jobben hos de fleste bettingselskaper. Tyskeren har tidligere trent Borussia Dortmund. Carlo Anchelotti, Joachim Löw, Massimiliano Allegri og Thierry Henry er andre navn som følger på listen. Også Brendan Rodgers blir nevnt på ryktebørsen.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Nordiren holdt på å lede Liverpool til Premier League-tittelen i 2014, men fikk til slutt sparken halvannet år senere. Nå nyter han gode dager i den skotske giganten Celtic.
– Det er hyggelig at folk mener jeg kan være manager i en klubb av et slikt kaliber, sier Rodgers til Daily Mail når han blir spurt om å kommentere Arsenal-ryktene.
Artikkelen fortsetter under bildet

Tidligere Dortmund-trener Thomas Thuchel er ifølge bookmakerne favoritt til å bli ny Arsenal-manager.

Foto: Eurosport

45-åringen legger rask til at han ikke har noe hastverk med å komme tilbake til engelsk fotball.
– Hvis du er fornøyd, er det til sjuende og sist det viktigste. Penger er irrelevant. Du kan ha X antall pund inn på bankkontoen hver måned, men det betyr ikke noe om du ikke er fornøyd og ikke liker det du driver med.
– Jeg elsker Premier League, men der faller managere som fluer.
Rodgers tok Celtic til alle hjemlige titler forrige sesong. Han har også tatt klubben til mesterligaen på to av to forsøk. Det var noe Ronny Deila aldri klarte i sin tid i Glasgow.
– Akkurat nå har jeg drømmejobben. Som en fyr fra Nord-Irland som var supporter av Celtic som liten, er dette en drøm, sier Rodgers.

Brendan Rodgers nyter glade dager som Celtic-manager.

Foto: Getty Images

(NTB/Eurosport.no)
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49