Populære sporter
All sport
Vis alt

Russland advarer CSKA-fansen før Arsenal-kamp: – Vær «ekstremt forsiktig»

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 01/04/2018 klokken 15:46 GMT+2

Russiske myndigheter oppfordrer CSKA Moskva-supportere som reiser til London for å se torsdagens europaligakamp mot Arsenal, om å være «ekstremt forsiktig».

russia

Foto: Scanpix

Det diplomatiske forholdet mellom Storbritannia og Russland er iskaldt om dagen. Slik har det vært siden nervegiftangrepet i Salisbury 4. mars. Da ble den tidligere russiske dobbeltagenten Sergej Skripal og hans datter Julia forgiftet.
Britene har beskyldt Russland for å ha stått bak angrepet, mens myndighetene i Moskva har kalt påstandene for antirussisk propaganda. Den diplomatiske krisen har ført til masseutvisninger fra begge sider.
Søndag sendte den russiske ambassaden i Storbritannia ut en sterk oppfordring til tilreisende CSKA-fans om å være «ekstra årvåken» når de gjester London for å se kvartfinalekampen mot Arsenal i europaligaen torsdag.
– Tatt i betraktning den antirussiske kampanjen fra britenes side, som har ført til russofobi, ber vi deg om å utøve ekstra årvåkenhet og skjønn. For å unngå provokasjoner oppfordrer vi deg om å unngå konflikter med myndighetene og lokale innbyggere, heter det i en melding fra Russlands ambassade i London.
Den oppfordrer også CSKA-supporterne om å oppføre seg med «vår iboende verdighet».
Returoppgjøret spilles i Moskva 12. april.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame