Det melder Sogndal på sin hjemmeside onsdag ettermiddag.
Sivert Heggheim Mannsverk har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022, hans opprinnelige kontrakt gikk ut 2021.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
– Med denne avtalen, kan Sivert fokusere helt og holdent på Sogndal og landslaget, og han kan få ro til å utvikle seg i den rollen han er tiltenkt i dagens unge mannskap, sier sportslig leder Håvard Flo til klubbens hjemmeside.
Før jul skrev Eurosport om interesse fra større klubber for den unge Sogndal-spilleren.
– Jeg vil ikke gå inn og kommentere enkeltklubber, men det er klubber som følger Sivert tett, både nasjonalt og internasjonalt. Det har ikke vært mer konkrete «caser» enn det, sa Flo til Eurosport da.
Midtbanemannen var involvert i 17 kamper i OBOS-ligaen forrige sesongen, og noterte seg for ett mål. Mannsverk kom til klubben som 14-åring, og fikk de første minuttene for A-laget i en treningskamp mot Hødd, allerede før han fylte 15.
Slik beskrev Flo 17-åringen i fjor:
– Han er veldig reflektert og fotballklok, med et naturlig blikk for spillet. En type som ser ting og ofte ligger litt i forkant, slik man ser de beste spillerne gjerne gjør. Han har en veldig fin ro og et overblikk med ballen.
– Det han skal bli råere på og har utviklingspotensial i, er å være mer dominant med kommunikasjon, dirigering, prating og å ta ansvar på den måten. Han er blitt en tøffere spillere bare det i det siste, og det kommer litt med vekst og mer muskler og slik, men på det andre må han ta mer tak. Det har han definitivt kapasitet til, sa Flo.
Mannsverk var også nominert til årets unge spiller i OBOS-ligaen 2019.
Sett denne?

Carvalho-skulking, sang og Eliteseriens heteste salgsobjekt

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53