Populære sporter
All sport
Vis alt

Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 14/03/2022 klokken 11:56 GMT+1

Dansk-norske Thor Søndergaard Lange (28) er klar for Stabæk. Forsvareren har signert en toårskontrakt med barndomsklubben.

Thor Lange

Foto: Getty Images

– Jeg har et veldig sterkt forhold til Stabæk. Jeg har sittet på stadion her siden jeg var helt liten, sier Lange til Stabæks nettside.
Lange var i Stabæk fra sjuårsalderen fram til opprykket til eliteserien i 2013.
Siden har han vært i Strømmen, Fremad Amager og Horsens.
Stabæk spiller kommende sesong i OBOS-ligaen.
I jakten på opprykk til Eliteserien, har Kjønø og Stabæk forsterket spillertroppen med rutinerte spillere. Den siste som har entret portene på Nadderud er Nicolai Næss, som spilte for klubben mellom 2013 og 2016.
I tillegg til Næss har Stabæk hentet Fredrik Krogstad fra Lillestrøm, Curtis Edwards fra Djurgården og Viktor Wernersson har vendt tilbake til Stabæk for et nytt låneopphold.
– Jeg tror vi har truffet ganske bra på det. Vi har vært veldig tydelig helt siden januar på hva vi trenger. Vi har allerede spennende unggutter i stallen, som er på vei opp fra akademiet, så har vi mistet en del rutinerte som var her i fjor. Vi trenger etablerte spillere inn og det må være de rette ledertypene i tillegg. De må heve laget, sa Stabæk-trener Eirik Kjønø til Discovery i helgen.
Les hele intervjuet med Kjønø her.
(Eurosport / ©NTB)
picture

Setter opp sitt lureste smil: – Alltid interesse for gode fotballspillere

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame