Seier i årets første treningskamp for Viking

Oppdatert 29/01/2020 klokken 17:26 GMT+1

Viking gikk seierende ut av kampen mot WSG Swarovski Tirol onsdag.

Bjarne Berntsen

Viking - WSG Swarovski Tirol: 3-1
Første treningskamp for året for Viking var mot det østerrikske laget WSG Swarovski Tirol på treningsleir på La Manga.
Etter kun 20 minutter satte Viking inn kampens første mål. Zymer Bytyqi fikk ballen foran mål, dro seg forbi forsvaret og skjøt ballen i lengste hjørnet. Dermed var Viking i ledelsen.
Drøye kvarteret senere var det Harald Nilsen Tangen sin tur til å vise seg frem. Han satte inn 2-0 for Viking.
WSG Swarovski reduserte fem minutter før pause. Det østerrikske laget presset på i andre omgang, men fikk aldri satt inn sitt andre mål.
Derimot var ikke Viking ferdigscoret, for etter 90 minutter spilt satte Eliteserie-laget inn sitt tredje for dagen. Denne gang var det Sondre Bjørshol som ventet foran målet og stanget innlegget i mål.
LASK Linz er neste motstander for Viking på treningsleieren.