• Se Deadline Day-sendingen på mandag fra 19.00 på Eurosport.no, Dplay og Eurosport Norge!
Raufoss - HamKam: 0-2
HamKam kom fra poengdeling mot Stjørdals/Blink i forrige runde og trengte virkelig poeng etter å kun ha fått 14 poeng etter 18 runder. Raufoss kom fra en seier mot Åsane.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
Likevel var det gjestene som satte inn ledelsen først, før de igjen doblet ledelsen senere i første omgang. Flere mål ble det ikke, men HamKam trengte ikke mer for å sikre seieren og klatret dermed opp på trygg grunn på tabellen.
– Vi er best i første omgang, så har vi noen store sjanser i starten av andre omgang. Klarer ikke å score på dem. Og så kommer Raufoss og setter oss under trykk. Vi er vel litt heldig noen ganger at de ikke scorer, men hvis vi summerer opp alt i alt så er det vel vi som totalt sett fortjente seieren litt mer enn at Raufoss skulle få poeng. Resultater er vel greit, sa Kjetil Rekdal etter kampen, og la til:
– Så er det en sterk borteseier, Raufoss har ikke tapt her ennå. Vi har fire borteseier på fem forsøk, det er sterke tall og vi er nødt til å begynne å vinne på Briskeby. Vi har ikke vunnet der i årets sesong, så nytt forsøk på onsdag.
Allerede onsdag venter Jerv til ny kamp for HamKam.
– Man kommer jo til å måtte bruke stallen. I dag fikk vi to som måtte gå ut, Enkerud med en smell og Eriksen med en smell også fikk vi tilbake Marcus Pedersen. Han fikk en halvtime, så vi kommer til å ha behov for ganske mange spillere utover høsten. Det er tolv kamper igjen og det går langt inn i desember, så vi får bare komme oss hjem og hvile litt, trene litt og gjøre oss klar til onsdag.
Se høydepunktene her. Saken fortsetter under:

Se høydepunktene: HamKam opp på sikker plass etter seier over Raufoss

Doblet ledelsen

Etter to minutter satte HamKam inn ledelsen da Steinar Strømnes fikk kjempet ballen i mål.
– For en maskin han er, utbrøt Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson etter scoringen.
Rett før halvtimen var spilt doblet HamKam ledelsen. Markus solbakken skjøt, ballen gikk via en Raufoss-spiller og inn i mål.
Raufoss satte inn reduseringen med kvarteret igjen, men det ble avblåst for offside.
Flere mål ble det dermed ikke og HamKam tok med seg tre viktige poeng for å holde seg i OBOS-ligaen.
Raufoss-trener Christian Johnsen, var ikke fornøyd etter kveldens kamp.
– Veldig svak kamp. Starter fryktelig svakt og slipper HamKam inn med en dødballscoring etter ett minutt og etter det så er vi egentlig aldri oppe på ordentlig nivå. Så det mangler veldig mye, både på energi, fysisk og ikke minst oppe i hodet. Litt manglet på ydmykhet hos noen spillere etter mange gode kamper og mye skryt. Men alt i alt så makter vi ikke helt å komme ordentlig tilbake mot HamKam og da vinner de fortjent, sa han etter kampen.
Neste kamp for HamKam er mot Jerv onsdag 7. oktober klokken 18.00, mens Raufoss møter Jerv lørdag 10. oktober klokken 15.30. Kampene kan du se på Dplay.
Fikk du med deg denne?

Her får han drømmetreff fra 30 meter: – En ellevill scoring

OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55