Det er spådd store mengder nedbør på Ågotnes i løpet av dagen. I tillegg skal det blåse relativt kraftig. Derfor flyttes 18.00-kampen i OBOS-ligaen mellom Øygarden og Kongsvinger inn i Vestlandshallen.
Dommer Steinar Hauge forteller til Eurosport.no at lagene er informert og viser forståelse for den vurderingen. Siden beskjeden kom såpass tidlig på dagen, forblir kamptidspunktet fortsatt 18.00.
OBOS-ligaen
Rykket ned fra OBOS-ligaen – nå skal han prøvespille for Bodø/Glimt
12/12/2020 PÅ 15:44
– Det er fare for masse vind og nedbør mellom 50 og 80 millimeter. Med tanke på usikkerheten rundt kampprogrammet på slutten av sesongen, kan vi ikke ta risikoen å spille kampen på Ågotnes, sier Hauge.
Kampoppsettet i OBOS-ligaen er nemlig tett allerede. Mulighetene for å flytte på kampdatoer er begrenset.
Kampen går uten tilskuere.
Tidligere onsdag fortalte seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i NFF, Rune Pedersen, at kampen kunne bli flyttet. Da svarte han slik på spørsmål om hvorvidt det blir tilskuere eller ikke:
– Det er plass til folk i Vestlandshallen, men hvordan man løser det med tilskuere, må de lokale der ta. Smittevern og de hensynene gjelder uansett. Vi har bare godkjent at de spiller der, sier Pedersen.
Øygardens daglige leder Trond Jetmundsen har ikke besvart våre henvendelser.
OBOS-ligaen
Brutalt for Kongsvinger og Øygarden: Rykket ned etter ydmykende sifre
07/12/2020 PÅ 13:54
OBOS-ligaen
I dag kan to OBOS-klubber rykke ned: – Det er blitt tent et håp
07/12/2020 PÅ 09:23