Populære sporter
All sport
Vis alt

Møkkavær flytter OBOS-kamp inn i hall

Pål Strande Gamlemoen

Oppdatert 28/10/2020 klokken 14:08 GMT+1

Det er spådd skikkelig regnvær under onsdagens kamp i OBOS-ligaen mellom Øygarden og Kongsvinger. Norges Fotballforbund og klubbene er enige om å flytte kampen til Vestlandshallen.

Maduka Christopher

Foto: Scanpix

Det er spådd store mengder nedbør på Ågotnes i løpet av dagen. I tillegg skal det blåse relativt kraftig. Derfor flyttes 18.00-kampen i OBOS-ligaen mellom Øygarden og Kongsvinger inn i Vestlandshallen.
Dommer Steinar Hauge forteller til Eurosport.no at lagene er informert og viser forståelse for den vurderingen. Siden beskjeden kom såpass tidlig på dagen, forblir kamptidspunktet fortsatt 18.00.
– Det er fare for masse vind og nedbør mellom 50 og 80 millimeter. Med tanke på usikkerheten rundt kampprogrammet på slutten av sesongen, kan vi ikke ta risikoen å spille kampen på Ågotnes, sier Hauge.
Kampoppsettet i OBOS-ligaen er nemlig tett allerede. Mulighetene for å flytte på kampdatoer er begrenset.
Kampen går uten tilskuere.
Tidligere onsdag fortalte seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i NFF, Rune Pedersen, at kampen kunne bli flyttet. Da svarte han slik på spørsmål om hvorvidt det blir tilskuere eller ikke:
– Det er plass til folk i Vestlandshallen, men hvordan man løser det med tilskuere, må de lokale der ta. Smittevern og de hensynene gjelder uansett. Vi har bare godkjent at de spiller der, sier Pedersen.
Øygardens daglige leder Trond Jetmundsen har ikke besvart våre henvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame