Ranheim - Sogndal 1-0
– Først og fremst veldig deilig å slå Sogndal. Etter kampen borte så fikk vi ganske pryl og ble slaktet egentlig - så vi hadde litt å revansjere, sier matchvinner Karlsen til Eurosport etter kampen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Det var duket for et realt toppoppgjør da serietoer Sogndal, hadde tatt turen til Trøndelag for et møte med opprykksrival Ranheim lørdag ettermiddag.
Sogndal var stinne av selvtillit etter fem strake seiere i banken, og åpnet ballet klart sterkest. Hjemmelaget slo derimot tilbake og sikret seieren etter en lekker Karlsen-scoring i de siste 45. Ranheim kneppet dermed for alvor innpå på tabellen, når det virkelig spisser seg til i toppen.

Målløst til pause

Til tross for at gjestene satte tempoet fra start, ble det ikke noe fyrverkeri av en første omgang på Extra Arena. De store sjansene uteble, og det sto målløst til pause i Ranheimsfjæra.
Svein Maalens pauseprat satte tydeligvis spor, for det var et betydelig friskere hjemmelag som tråkket til i de siste 45.
Kampens første og eneste mål lot derimot vente på seg, men i det 69. minutt satt den omsider for blåtrøyene. Innbytter Mikke Karlsen var iskald alene med keeper og trillet den nede i lengste hjørne, etter å ha blitt spilt gjennom av Sivert Solli.

Slik stilte lagene:

Ranheim: Even Barli, Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Martin Lundal, Torbjørn Heggem, Magnus Blakstad, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen, Sivert Solli, Erik Tønne, Vegard Erlien
Sogndal: Renze Fij, Axel Kryger, Igoh Ogbu, Martin Ove Roseth, Daniel Eid, Tomas Olai Totland, Mathias Blårud, Sivert Mannsverk, Andreas Hoven, Kristoffer Hoven, Alioune Ndour

Se høydepunktene: Karlsen matchvinner i toppkampen

OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
Kvalifisering Eliteserien
Sikret fornyet Eliteserie-kontrakt etter ellevilt drama: – Jeg har aldri opplevd maken
28/12/2020 PÅ 18:00