Populære sporter
All sport
Vis alt

Karlsen-scoring sikret seieren i toppoppgjøret

Helene Fineide

Oppdatert 03/10/2020 klokken 20:20 GMT+2

Ranheim snuser på opprykksplassen etter en svært viktig seier over Sogndal hjemme.

Michael Karlsen

Foto: Scanpix

Ranheim - Sogndal 1-0
– Først og fremst veldig deilig å slå Sogndal. Etter kampen borte så fikk vi ganske pryl og ble slaktet egentlig - så vi hadde litt å revansjere, sier matchvinner Karlsen til Eurosport etter kampen.
Det var duket for et realt toppoppgjør da serietoer Sogndal, hadde tatt turen til Trøndelag for et møte med opprykksrival Ranheim lørdag ettermiddag.
Sogndal var stinne av selvtillit etter fem strake seiere i banken, og åpnet ballet klart sterkest. Hjemmelaget slo derimot tilbake og sikret seieren etter en lekker Karlsen-scoring i de siste 45. Ranheim kneppet dermed for alvor innpå på tabellen, når det virkelig spisser seg til i toppen.

Målløst til pause

Til tross for at gjestene satte tempoet fra start, ble det ikke noe fyrverkeri av en første omgang på Extra Arena. De store sjansene uteble, og det sto målløst til pause i Ranheimsfjæra.
Svein Maalens pauseprat satte tydeligvis spor, for det var et betydelig friskere hjemmelag som tråkket til i de siste 45.
Kampens første og eneste mål lot derimot vente på seg, men i det 69. minutt satt den omsider for blåtrøyene. Innbytter Mikke Karlsen var iskald alene med keeper og trillet den nede i lengste hjørne, etter å ha blitt spilt gjennom av Sivert Solli.

Slik stilte lagene:

Ranheim: Even Barli, Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Martin Lundal, Torbjørn Heggem, Magnus Blakstad, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen, Sivert Solli, Erik Tønne, Vegard Erlien
Sogndal: Renze Fij, Axel Kryger, Igoh Ogbu, Martin Ove Roseth, Daniel Eid, Tomas Olai Totland, Mathias Blårud, Sivert Mannsverk, Andreas Hoven, Kristoffer Hoven, Alioune Ndour
picture

Se høydepunktene: Karlsen matchvinner i toppkampen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame