De snakket både med Emil Pálsson selv og familiens hans på Haukeland. Onsdag kom Bakke med gode nyheter i en video på Sogndals nettsider.
– Det har vært en spesiell tid. Mange tanker har surret, spesielt her inne med spillere og trenere, som har levd litt i uvisse. Vi har fått gode nyheter. Marius og jeg var i Bergen i går og pratet med Emil og familien hans. Det var godt. Godt for spillerne også, tror jeg, at vi fikk pratet med ham.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
19 TIMER SIDEN
– Emil er ved godt mot, ut fra hvordan ting er blitt. Det var godt å se smilet hans igjen og at han er den samme gutten. Det er et sjokk for alle, men også selvsagt for Emil, legger Bakke til.
Nå håper han Pálsson selv snart er å se i Sogndal.
– Han er i gode hender og ting ser bra ut. Vi får krysse fingrene fremover for at det blir gode prognoser for Emil, og at han snart er på beina igjen og at vi ser ham her i Sogndal og at han hilse på gutta.
Bakke tok en lengre prat med spillergruppa i forbindelse med dagens trenings.
– Spillergruppa føler jeg at etter trening i dag er oppe og går litt igjen. Det var ønsket fra Emil, at vi skal kjøre på videre. Jeg pratet godt med dem i dag og det var godt å se konkurranseinstinktet på banen, det lover godt. Men vi får ta en dag av gangen og prøve å finne en god energi inn mot kampen lørdag.
– Vi må se fremover, men det viktigste for oss og alle er at det går bra med Emil. Det er en betryggelse for gutta å se det, sier Bakke.

Solbakken om Pálsson: – En ung mann det ikke skal skje med

OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29