Populære sporter
All sport
Vis alt

Stortalentet irritert på egen klubb: – En tøff beskjed å få

Stian Thelen

Publisert 03/02/2018 klokken 11:35 GMT+1

Julian Ryerson (20) var enig med tysk klubb og var sikker på å forlate Viking. Så gikk overgangen i vasken.

Julian Ryerson

Foto: Scanpix

Stortalentet Julian Ryerson er en ettertraktet mann på overgangsmarkedet. På overgangsvinduets siste dag var 20-åringen på vei bort fra Viking, men overgangen strandet etter at siddisene ikke ble enige med Union Berlin om en overgangssum, melder Stavanger Aftenblad. Tyskerne spiller til daglig i 2. Bundesliga.

– En tøff beskjed å få

Ryerson er skuffet og irritert over måten Viking har håndtert saken og mener han de hadde urealistiske forventinger. Selv var han enig med den tyske klubben om en treårskontrakt og trodde på en overgang, men så gikk alt i vasken.
– Sportsdirektøren i Union Berlin ringte til slutt og sa at det var for stort sprik mellom Vikings krav og hva de kunne betale. I tillegg sa han at det hadde tatt for lang tid og at det ikke var mer de kunne gjøre. Det var en tøff beskjed å få, sier Ryerson.
Klubben skal ha kommet med et innledende bud på rundt 700.000 ifølge spilleren selv. Han reagerer på at Viking skal ha svart med et motbud etter nesten en måned.

– Avstanden var for stor

Nå tyder mye på at stortalentet blir i klubben også i 2018-sesongen.
Vikings daglig leder, Eirik W. Henningsen kjenner seg ikke igjen i Ryersons versjon av saken og mener det var flere faktorer enn pris som spilte inn.
– Vi hadde en god dialog ganske tidlig. Union Berlin hadde fått signaler om at de kunne få Ryerson for under en halv million kroner, derfor ble de litt overgitt når vi sendte vårt motbud. I tillegg til at avstanden var for stor, kom de også tilbake til oss og forklarte at det hadde blitt endringer på trenersiden etter det første budet. Vi hadde ikke kommet i mål med tanke på vår forventning om pris, sier Henningsen til Stavanger Aftenblad.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame