Mjøndalen - Nest-Sotra: 3-3
Det ble en målrik affære da Mjøndalen tok imot Nest-Sotra til serierundens siste kamp. Hele seks ganger havnet ballen i nettet, og de 1624 frammøtte fikk se lagene dele broderlig på både mål og poeng.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Hjemmelaget jaktet sin sjette strake seier i serien og fikk en god start da Mahmoud Eid satte inn kampen første etter 24 minutters spill. Fra høyre dro han seg innover og klemte til fra 20 meters hold. Den knallharde avslutningen endte med at ballen klemte seg inn i lengste kryss.
– Fine kombinasjoner, og en veldig god avslutning, sa Eurosports ekspertkommentator Roger Risholt etter målet.
Alexander Dang utlignet for gjestene 12 minutter senere, før Mjøndalen igjen tok føringen i kampen to minutter før hvilen. Da var det Sondre Solholm som stanget hjemmelaget i føringen.
Men Mjøndalen skulle ikke gå til pause med ledelse. To minutter på overtid var Dang på ny frampå. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og det sto 2-2 halvveis.
Etter 64 minutters spill gikk hjemmelaget for tredje gang opp i føringen. Quint Jansen var sistemann på ballen da han smelte den opp i nettaket. Ledelsen holdt seg i knappe ett minutt. Johnny Furdal fikk ballen ute til høyre og plasserte den opp i nærmeste hjørne til 3-3.
Flere mål ble det ikke, og dermed blir Mjøndalen liggende på tredjeplass på tabellen. Aalesund leder med sine 32 poeng, seks flere enn Sogndal og Mjøndalen. Nest-Sotra ligger på 10.-plass med 17 poeng.

– Vi er skuffet

Etter kampen var Nest-Sotra trener Steffen Landro fornøyd med tre mål.
– Det er kjent at Nest-Sotra lager fotballfest, vi scorer tre fantastiske mål med høy klasse. Men så er vi litt soft i egen boks, som gjør at vi ikke stikker av med alle poengene, sa Landro til Eurosport etter kampen.
Mjøndalens trener Vegard Hansen var ikke like fornøyd med hva laget presterte.
– Vi er skuffet. Vi slapp inn tre mål som vi ikke har gjort før i år, sa han etter kampen.
– Vi løp for lite, skjøv for lite på midten og var upresise framover, så dette var et steg tilbake for vår del. Vi er skuffet over å slippe inn tre mål og skuffet over å bare få ett poeng, la han til.
Neste runde tar Mjøndalen turen til Notodden, mens Nest-Sotra er verter for Kongsvinger.
(©NTB/Eurosport.no)

Målrik kamp da Mjøndalen tok imot Nest-Sotra

OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00