Strømsgodset-Mjøndalen 1-2
– Det var utrolig deilig. Hvertfall her på Marienlyst. Det er mange her som vil oss vondt, og da er det ekstra godt, sier en svært fornøyd Syver Skaar Eriksen, som sto bak kampens første Mjøndalen-scoring.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
– Det er helt fantastisk, og en drøm å spille fotball her. Flomlys og et fullsatt stadion - det er elektrisk stemning, gliser Eriksen.
Med seier er dermed bruntrøyene, som ikke hadde vunnet på bortebane siden sesongåpningen, oppe på kvalikplass før Brann og Stabæk skal i aksjon søndag.
Det betydde åpenbart mye for Mjøndalen-leiren skal vi tro jubelscenene etter kampen. Se video her:

Hadde ikke vunnet borte siden sesongåpningen: Her slipper Mjøndalen jubelen løs

– Det er så forferdelig deilig. Det er ikke allverden til fotballkamp fra vår side, men vi har avgjørende folk i begge ender og tar med oss tre livsviktige poeng, sier MIF-kaptein Christian Gauseth til Discovery etter seieren.

Slik var kampen:

Allerede etter 12 minutter kom den første nettkjenningen da Syver Skaar Eriksen sendte Mjøndalen i ledelsen etter et klønet forsvarsarbeid av Godsets Gustav Valsvik.
Ti minutter før full tid kunne gjestene igjen juble da inbytter Fredrik Brustad lobber ballen over Strømsgodsets sisteskanse og dobler MIF-ledelsen.
Men til tross for tomålssledelse så skulle det bli et voldsomt kjør helt inn i sluttminuttene. For med to minutter igjen på klokka reduserte Kristoffer Tokstad med en kanonkule av et skudd, og det sto dermed 2-1 i Drammen.
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37