Kantspilleren står med tre scoringer på de første fire kampen i sesongen, og bar også kapteinsbindet for første gang borte mot Stjørdals-Blink 19. april.
– Jeg er foran skjema, da. Tre mål bør det jo minst være, sa Martin Rønning Ovenstad til Discovery i forkant av hjemmekampen mot Fredrikstad i forrige serierunde.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 PÅ 17:56
For foran skjema er 28-åringen absolutt. MIF-spilleren står nemlig i skrivende stund med like mange scoringer etter fire serierunder, som etter hele fjorårssesongen.
– At det har løsnet såpass i starten er jo bare et pluss, da har jeg litt flere å gå på. Men det har løsnet litt, erkjente Mjøndalens toppscoreren videre.
Saken fortsetter under videoen.

Slakter Mjøndalen: – Nå må de kaste den drakta

Bryne-kampen ryker

I 2-0-seieren hjemme mot Fredrikstad måtte midtbanespilleren gå målløs av banen, da han dessverre ble byttet ut med en vond skulder etter en duell fremfor FFK-målet.
Det gjør at han neppe blir å se på banen i fredagens hjemmekamp mot Bryne.
– Det går ikke så veldig bra. Det gjør veldig vondt ennå. Er AC-leddet som har fått seg en smell, så får nok ikke spilt i morra, skriver Rønning Ovenstad i en SMS til Discovery torsdag ettermiddag.
Fikk du med deg pausepraten til Vegard Hansen hjemme mot Fredrikstad? Se den i videovinduet øverst i saken.

– En målscorer

Mjøndalen med trener Vegard Hansen i spissen har hatt mye å smile for så langt sesongen. Laget er fortsatt ubeseiret, og Hansen klager heller ikke på det han har sett av kantspilleren sin, som kom til klubben for snaut to år siden.
– Litt tilfeldig er det nok. Men Martin er en målscorer. Han har gode avslutninger og kommer seg til skudd. Da scorer han innimellom, sa Vegard Hansen på spørsmål om Rønning Ovenstads målform.
Likevel var MIF-treneren noe skeptisk til om det kom til å fortsette i likt tempo hele sesongen.
– At han skal score tre på tre kamper, tviler jeg litt på, men han er god rundt motstanderens mål, smilte Hansen.
Fikk du med deg denne?

Rørt Olsen Solberg dediserte drømmetreffet til bestefaren

OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 PÅ 16:00
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58