Det skriver Ullensaker/Kisa på sin hjemmeside fredag.
Kantspiller Nicolay Solberg hinket av banen i kampen mot Florø 5. august. Han fikk beskjed om at ble ute i 6-8 uker på grunn av en kneskade, men allerede nå er han i gang med løspintervaller.
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 KLOKKEN 07:53
– Så blir det tilvenning med ball i neste. Jeg føler jeg har trent bra alternativt nå, og at formen er god. Jeg skal være kampklar i løpet av denne måneden, forteller Solberg til klubben.
Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt sier det betyr mye for klubben at Solberg kan komme tilbake tidligere enn forventet.
– Det betyr veldig mye, han har hatt en veldig god sesong. Han har 10 mål, og agrepstrioen til Ull/Kisa er veldig sterk, kanskje den beste i OBOS-ligaen, sier Risholt og sikter til Ole Andreas Nesset og Kristoffer Normann Hansen. Sistnevnte er toppscorer i klubben denne sesongen med 12 mål så langt.
Klubben har vært uten Solberg i drøyt en måned og han har mistet fire kamper.
– Det har ikke vært noen krise, men han har vært viktig del av det offensive. Han er en av OBOS-liagens beste spillere, og det var synd for både han og klubben at skaden kom. Og det er viktig at han kommer tilbake. Da kan Ull/Kisa kjempe med de beste, sier Risholt.
Ull/Kisa ligger på en femteplass med 34 poeng etter 22 serierunder.
Neste kamp for Ull/Kisa er mot Sogndal søndag 16. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 KLOKKEN 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 KLOKKEN 16:12