Jasmin Bogdanovic er den nyeste signeringen til Sandnes Ulf. Bosnieren har prøvespilt for klubben siden oppstarten etter sommerpausen, og har skrevet kontrakt ut 2018-sesongen. Det gleder tidligere assistenttrener, og nåværende utviklingsleder, Tomi Markovski.
– Det er en rutinert spiller som har spilt på toppnivå i Bosnia i mange år. Han har god erfaring og er god til å lese spillet. Det er en spiller som kan bryte foran og har solid fremtoning på banen, sier Markovski til Eurosport.no.
Hans siste klubb var den bosniske eliteserieklubben Zrinjski Mostar, etter å ha vært utlånt til Olimpik Sarajevo.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Se alt fra OBOS-ligaen: Sikre deg tilgang til Eurosport Player
Det jobbes nå med å få alt det formelle i orden. Det er dermed svært lite som tyder på at han vil være klar til helgens kamp mot Start.

– Veldig rolig og snill fyr

Klubben fulgte Bogdanovic gjennom video og analyseverktøy før de inviterte han til Sandnes. Målet er at 27-åringen skal skape større konkurranse rundt stopperplassene, og etter hvert spille seg til en fast plass.
– Han er en veldig rolig og snill fyr. Han er solid, og er en spiller som er mer taktisk enn en som bare klinker til, sier Sandes Ulfs assistenttrener.
Klubben har sett etter signeringer som kan være med på å gi mer rutine for å ta det lille ekstra steget som trengs når det tetter seg til.
– Vi henter spillere som skal være med på å øke bredden i laget, og samtidig være så rutinerte at de kan klare seg i tøffe matcher, sier han.
Klubben ligger på 3. plass etter 16 serierunder med like mange poeng som tabelltoer Start.
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 PÅ 16:12