Sarpsborg – Mjøndalen lørdag 17:30 på Eurosport Norge/Pluss/Dplay

Sarpsborg

VM
Giroud ble historisk – slo Henrys legendariske rekord
9 TIMER SIDEN
Kraftig overtråkk og hjem fra Bodø på krykker for Jon-Helge Tveita. Fredag morgen har Sarp ikke fått svar på bildene av skaden. Med Askar ute er det tynt med høyrebacker i Østfold, men Lindseth er en potet av den smakfulle sorten og kan bekle plassen. I Bodø kom Kristoffer Larsen inn, han kan spille venstrekant. Lars-Jørgen Salvesen banker på døra for Steffen Lie Skålevik som ikke har åpnet målkontoen enda.
Mulig 11er:
Vasyutin – Tveita (Larsen), Horn, Næss, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Lund Nielsen, Lindseth – Strand Larsen, Salvesen (Skålevik).
Usikker: Tveita. Skadet: Askar, Vetti.

Mjøndalen

William Sell er frisk igjen og utfordrer Latifu på høyrebacken etter sykdomsforfall sist. Dragsnes kom inn på venstreback og gjorde sine saker godt, mens Olsen Solberg var mer midt på treet på venstrekant. Med Occean tilbake i mixen har Vegard Hansen de samme dilemmaene som han pleier – én favoritt må ut. Det har hittil vært dårlig nytt for Dragsnes, men vrakes han igjen? Usikkert. Midtbanetreeren er dog klink og Brustad spilte en god kamp sist, det er positivt for MIF. Schriven og Fredriksen fikk 20 min sist, de vil også få spilletid i et tett kampprogram i mai. Mer usikker opptreden fra Faye Lund, inkludert en tabbe på Valakaris mål, så vi kan få et keeperbytte, men Ranmark sliter enda med et kne og det kan ta litt lengre tid.
Mulig 11er:
Faye Lund – Latifu (Sell), Solholm Johansen, Jansen, Olsen Solberg (Dragsnes) – Aasmundsen, Gauseth, Brochmann – Brustad, Occean, Liseth.
Skadet: Bowke, Makani, Gulden. Usikre: Ranmark.
Tromsø – Brann søndag kl 17:50 EurosportPlayer/Pluss/Dplay

Tromsø

La om til tre bak igjen sist, Valakari, med vingbackene Nilsen og Taylor tilbake i laget, men er ikke skrevet i stein hva han velger her. Fikk kjørt seg i 1. omgang, men bedring etter pause da de la om til fire bak. Lysere skadeliste enn på lenge i Tromsø. Flere tøffe valg, Kongshavn utfordrer Karlstrøm, Norø Ingebrigtsen vil inn (høyrekant da Valakari la om til 4-2-3-1 da han kom inn sist) – og Espejord fikk sine første syv minutter på 250 dager. Starter nok på benk igjen, for har et stykke til full kampform. Rojas kan ta plassen fra Holmgren Pedersen. Sokol også alternativ på stopper etter at finske Pirinen må ta på seg skylda for et par baklengs så langt i sesongen, inkludert straffemålet mot MIF.
Mulig 11er:
Kongshavn (Karlstrøm) –Jenssen, Wangberg, Pirinen (Sokol) – Taylor, Gamst Pedersen, Valakari, Antonsen, Nilsen (Norø Ingebrigtsen) - Holmgren Pedersen (Rojas), Berntsen
Usikre: Espejord. Skadet: Bakenga, Gundersen.
LES OGSÅ: Buss for fly: SAS-streik skaper utfordringer i Fotball-Norge

Brann

Så var det oss igjen da, LAN. Hvor ender vi denne gang? Opdal skuffet, Barmen var god, mens kantene var usynlige sist. Men å si hvor uttaket ender opp er ærlig talt vrient å si. Var ganske trygg på Bamba spiss, og Berisha kant sist. Det står mellom Bamba og Komsoon. Få skadeproblemer i Bergen.
Mulig lag:
Opdal – Teniste, Wormgoor, Acosta, Kristiansen – Haugen, Yttergård Jenssen, Barmen – Strand, Komsoon (Bamba), Berisha.
Lillestrøm – Haugesund søndag kl 17:55 på Eurosport Norge/Player/Dplay

Lillestrøm

Skuffende kamp sist for LSK, men få muligheter for Lennartsson til å endre for mye på laget. Ødemarksbakken blant lagets beste i sin nye rolle som spiss i 4-4-2. Smarason ser ikke ut til å rekke denne kampen heller, det er ikke godt nytt. Gustafsson vært svak, kan vi få Moses inn på topp og Ødemarksbakken kant da? Rene spekulasjoner.
Mulig 11er:
Maric – Haakenstad, Salquist, Kippe, Rafn – Gustafsson (Moses), Dyer, Pedersen, Brenden - Ødemarksbakken, Lehne Olsen.
Skadet: Sandberg, Kind Mikalsen, Smarason.
LES OGSÅ: Reisebyråvirksomhet fra daglig leder reddet OBOS-kamp

Haugesund

Komfortabel 3-0-seier sist der Grindhaug valgte å stille med samme 11er som slo Ranheim, selv om Pallesen Knudsen var tilgjengelig igjen. Da blir det vel tredje på rad uten endringer da, Jostein? Det betyer Pallesen og Samuelsen på benk.
Mulig 11er:
Sandvik – Desler, Bergqvist, Tidemann Hansen, Stølås – Pedersen, Tronstad, Våge Nilsen, Kallevåg – Grindheim – Wadji.
Skadet: Sandberg, Karamoko, Horneland, Ikede.
Ranheim – Viking søndag kl 17:50 EurosportPlayer/Pluss/Dplay

Ranheim

Store endringer fra Svein Maalen sist. Lykkes med de defensive grepene, fikk med seg 0-0, men var litt heldige i Kristiansund. Mateo Lopez av til pause sist med en kjenning, men er nok klar. Karlsen skal inn igjen, Rønning svak kamp sist. Debutant Olsen kom bra fra det, beholder trolig plassen på høyreback foran Alseth. Så får vi se hva som skjer med Tønne/Foosnæs. Defensiv inngang mot KBK, Solbakken ikke langt unna å starte, da beholdes antakelig Tønne på backen.
Mulig 11er:
Barli – Olsen Øveraas, Furu, Kvande, Tønne – Reginiussen, Valla Dønnem, Lopez – Storflor, Karlsen, Solbakken.

Viking

Solid prestasjon i Grenland, men årets første tap sist. Ingen grunn til å grave seg ned for Berntsen likevel. Salte fikk tilslaget over Hove sist, tett duell det. Høiland slitt med å komme i gang, men alt annet enn en ny start vil være overraskende. Ellers grei skuring.
Mulig 11er:
Austbø – Vikstøl, Vevatne, Salte (Hove), Bjørshol – Thorstvedt, Fridjónsson, Ibrahimaj – Bytyqi, Høiland, Tripic.
Skadet: Furdal, Andrésson.
Stabæk – Bodø/Glimt søndag kl 17:50 EurosportPlayer/Pluss/Dplay

Stabæk

Ny, stygg bortesmell for Stabæk i tøff bortekamp, som ikke hjalp med Demidovs håpløse utvisning. Der kommer Strømnes inn nå. Kassi er fortsatt ute med lårskade. Unge Askildsen ble tatt av da Berg måtte få inn en stopper, mens Kirk fikk en halvtime for Bohinen.
Mulig 11er:
Sandberg – Hernandez, Vihmann, Strømnes, Hanche-Olsen – Bohinen, Askildsen, Børkeeiet, Brynhildsen – Vetlesen – Boli.
Skadet: Moe, Kassi, Rusike. Suspendert: Demidov.
FIKK DU MED DEG? Signerte for Godset: – Jeg er hjemme igjen

Bodø/Glimt

Glimt flyr videre selv om de kastet bort to poeng mot Sarpsborg. Konradsen stod av sist, og kommer trolig til å komme inn i laget igjen. Zinckernagel gjorde en brukbar kamp i Konradsens fravær, men pleier i øyeblikket en vond ankel. Trolig maks én endring hos Kjetil Knudsens menn.
Mulig 11er:
Friedrich – Dahl Reitan, Moe, Lode, Bjørkan – Leikvoll Moberg, Saltnes, Zinckernagel (Konradsen) – Evjen, Herrem, Layouni.
Skadet: Boniface, Berg.
Strømsgodset – Kristiansund søndag kl 17:50 EurosportPlayer/Pluss/Dplay

Strømsgodset

Lykkes på ny med å stable en 5-4-1 i tøff bortekamp sist, BP. Her vil nok Marcus Pedersen starte igjen i 4-4-2, trolig på bekostning av Pellegrino eller Stengel – duoen som ble vraket til Ælv Classico.
Mulig 11er:
Myhra – Vilsvik, Glesnes, L Sætra, Parr – Tokstad, Sylla, Hove, Stengel (Pellegrino) - Pedersen, Mos
Skadet: Spelmann.

Kristiansund

Coly er trolig ferdig som spiss, sier Christian Michelsen til Tidens Krav. Da er spørsmålet om Psyche eller Sørmo (god mot Ranheim) ryker ut av 11ern i Drammen, eller om treneren velger å benke sin omdiskuterte ivorianer. Flamur Kastrati fikk et kvarter sist og er med til gamle tomter, det er uhyre positivt for KBK. Spørsmålet er om han er helt klar til å starte, tipper benk. Vi tror Sørli kommer inn på høyre og at Bendik Bye får tillit på topp på stadion han scoret tre i fjor, alternativt spiller Hoven i midten og Bye på kant.
Mulig 11er:
McDermott – Sørmo, Psyche (Coly), DP Ulvestad, Aasbak – Hopmark, Diop, Kalludra (PE Ulvestad) – Sørli (Kastrati), Bye, Gjertsen
Skadet: Amang.
Molde – Rosenborg søndag kl 19:55 på Eurosport Norge/Pluss/Dplay

Molde

Liten grunn til store endringer hos Molde. Spørsmålet er om Haugen blir spilleklar, han trente ikke med laget torsdag. Hvis ikke fortsetter Telo, sier Moe. I tillegg er det tøff kamp mellom Mostrøm, Ulland og Knudtzon om den siste kantplassen. Her vil valget avgjøres av hvilken spillertype Erling Moe vil ha mot Rosenborg. Bolly og Hussain er ikke klare enda.
Mulig 11er:
Linde – Haraldseid, Bjørnbak, Gabrielsen, Telo (Haugen) – Aursnes, Ellingsen, Eikrem – Ulland Andersen (Knudtzon), Ohi, Hestad.
Usikre: Haugen. Ute: Bolly, Hussain.
LES OGSÅ: – Tror ikke noen her har noe i mot at RBK blir liggende på nedrykksplass en stund til

Rosenborg

Bedring i 4-3-3 for Horneland sist, men ingen trepoenger. Gjermund Åsen trente delvis for seg selv undr fredagens økt og ble bekreftet ute til søndagens kamp. Adegbenro inne i 11ern på feltet denne uka, det betyr at Akintola kan ta plass på benk. De Lanlay har også blitt drillet en del på back, men Hedenstad er fortsatt førstevalg. Søderlund velges fortsatt over Bendtner vil jeg tro.
Mulig 11er:
Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – Konradsen, Trondsen, Jensen –Adegbenro (Akintola), Bendtner (Søderlund), Helland.
Skadet: Lundemo og Åsen.
  • Spill Fantasy Eliteserien her!
Vålerenga – Odd mandag kl 18:30 på MAX/Player/Dplay

Vålerenga

Endelig et borteresultat for VIF sist. Kostet med Ejuke av med krampe, men han blir nok klar. Det er også Bård Finne etter at han startet på benk sist med en litt stiv lyske. Vilhjalmsson ganske usynlig i 10ern i Bergen, Azemi fikk heller ikke til så mye på topp, så vi tror det blir vante takter fra Deila mandag.
Mulig 11er:
Larsen Kwarasay – Juarez, Lædre Bjørdal, Tollås Nation, Adekugbe – Abu, Lekven – Shala, Ejuke, Finne – Vilhjalmsson..

Odd

Fortsatt bare smil og latter i Skien, selv om det var en tett kamp mot Viking sist. Nordkvelle er på vei tilbake, men Kaasa sitt friske innhopp gjør at Fagermo har god dekning uansett. Skuffende prestasjon av Svendsen sist, men på kant er alternativene færre. På sikt kan kanskje Kaasa få seg en kamp der? Kitolano vrakes nok etter å ha blitt tatt av til pause mot Viking.
Mulig 11er:
Rossbach – Ruud, Hagen, Semb, Risa – Kaasa (Nordkvelle), Oldrup Jensen, Hoff – Svendsen, Børven, Rashani.
Usikre: Nordkvelle. Ute: Njie.
Fotball
Positive nyheter for Brasil – Neymar kan rekke åttededelsfinalen mot Sør-Korea
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Grorud henter Lillestrøm-talent: – Vi skal rykke opp
13 TIMER SIDEN