Populære sporter
All sport
Vis alt

Reisebyråvirksomhet fra daglig leder reddet OBOS-kamp

Sebastian Langvik-Hansen

Publisert 26/04/2019 klokken 15:13 GMT+2

Tromsdalen sin kamp mot Skeid på søndag stod i fare for å bli utsatt da SAS-streiken kansellerte flyet deres. Men til slutt klarte de å finne en løsning.

Vegard Lysvoll mot Viking

Foto: Eurosport

  • Søndag kl. 20.00: Se Molde Rosenborg på MAX, Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her !
Tidligere i dag ble et meldt at alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen ville gå som vanlig, men at Tromsdalens tur til Nordre Åsen så ut til å bli vanskelig.

– Det gikk akkurat

Etter hardt arbeid med å finne en løsning klarte imidlertidig daglig leder i Tromsdalen, Inge Takøy, å løse floken.
– Nå har jeg drevet reisebyrå i hele dag. Vi fikk på plass en booking fra Bardufoss, så vi kjører opp dit på søndag og flyr hjem mandag. Det gikk akkurat, sier han.
Etter at flyet deres ble kansellert og alle fly fra Tromsø var fullbooket så det ikke ut til å være en løsning i sikte. Eneste alternativet til fly var buss, noe som ville tatt 22 timer hver vei i effektiv kjøretid.
Tromsdalen har allerede en utsatt kamp fra den første serierunden, og hadde lite lyst på en til, nå som cupkampene begynner i midtukene.
– Det er aldri en fordel å samle opp kamper, så når vi nå fikk en løsning er vi fornøyd med det. Vi sjekket også alle flyplasser i området, og er fornøyd med at det var muligheter hos den nærmeste, sier Takøy, og legger til at det ble en del dyrere når de måtte avbestille, booke om og kjøpe nye billetter til full pris.
Opp til Bardufoss Lufthavn er det cirka to timer å kjøre.

NFF har jobbet med en løsning i hele dag

Også Runde Pedersen, som er seksjonsleder for tundering og arrangement i NFF var godt fornøyd med hvordan det gikk til slutt.
– Vi har jobbet med den i hele dag, og det var den kampen som stod mest i fare. Men vi fikk på plass en løsning med fly og hotell, og vi er veldig fornøyd med at vi får gjennomført hele runden, sier han.
For NFF var det viktig å få så få utsettelser som mulig, både for å få kabalen til å gå bedre opp senere i sesongen, i tillegg til at det da blir mer rettferdig oppsett.
– Klubbene har vist stor fleksibilitet, og jeg vet at de selv ønsker å gjennomføre så nære oppsatt spilleplan som mulig. Da blir det sportslig relativt lik behandling, med like mye hvile mellom kamper, forteller Pedersen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame