Populære sporter
All sport
Vis alt

Signerte for Godset: – Jeg er hjemme igjen

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 24/04/2019 klokken 21:33 GMT+2

Muhamed Keita gjør Eliteserie-comeback og er klar for Strømsgodset.

Muhamed Keita

Foto: Eurosport

Saken oppdateres!
Det bekrefter Drammen-klubben på egen hjemmeside onsdag. Keita har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen.
Dette blir hans tredje periode i klubben, og på Strømsgodsets nettside presenteres overgangen som at spilleren "kommer hjem". Tidligere har han blitt seriemester og tatt Eliteserie-sølv med klubben.
– Jeg er hjemme igjen og det betyr utrolig mye for meg. Dette er som en ny start på karrieren, sier Keita, som har 151 kamper i Strømsgodset-trøya, til Godset.no.
Sportssjef Jostein Flo forventer en mer voksen og ydmyk utgave av Muhamed Keita nå enn ved hans forrige opphold i klubben..
– Keita har et sterkt ønske om å spille fotball for Strømsgodset igjen. Den drivkraften har vi merket den siste måneden. Keita har skjønt at han må jobbe hardere enn tidligere for å komme tilbake i god form, sier Flo til Godset.no.
Klubbens hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen, har kjent spilleren siden Keita var i de tidlige tenårene. Han er glad for å ha spilleren signert og klar for klubben sin.
– Vi har mange kvaliteter i troppen, men mangler en som kan gå av motstandere og skape ubalanse på egenhånd. Keita er dessuten veldig fotballsmart og vil bidra både på banen og inn mot spillergruppa. Vi har stor tro på at vi skal få det beste ut av Keita igjen. Med sine ferdigheter passer han perfekt inn i vår spillestil, sier Bjørn Petter Ingebretsen.
Spilleren har trent med Drammen-klubben over en lengre periode allerede. Han ble løslatt fra NY Red Bulls tilbake i februar 2018, men hadde fremdeles kontrakt med organisasjonen MLS en periode. Han har nå vært klubbløs en periode, men gjør nå altså comeback i Eliteserien og Strømsgodset.
Det er ventet at spilleren blir klar til lagets neste seriekamp, hjemme mot Kristiansund søndag.
FOTO: STRØMSGODSET
For en stund tilbake gjorde Keita dette intervjuet med Eurosport.no!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame