Populære sporter
All sport
Vis alt

Takket nei i januar – nå er han klar for Viking: – Har ikke fått noen muligheter

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 07/03/2023 klokken 16:43 GMT+1

I begynnelsen av januar bekreftet Lars-Jørgen Salvesen at han blir i Bodø/Glimt etter spekulasjoner om en Viking-overgang. Nå har spissen gjort en helomvending og signert for Stavanger-klubben.

Lars-Jørgen Salvesen i Glimt-debuten

Foto: NTB

Saken oppdateres!
Mandag kveld landet 27-åringen i Stavanger ifølge flere medier. Bare sju måneder etter overgangen fra Strømsgodset, bekreftes det at sørlendingen likevel er det ferskeste tilskuddet i Jåttåvågen. Bekreftelsen kommer på Glimts hjemmesider.
– Det skjedde mye også utenfor banen i høst, som gjorde at jeg ikke var klar for to kamper i uka. Det har jeg lært av, og jeg har lært mye i Bodø, sier han til glimt.no.
Overgangen bekreftes også på spøkefullt vis av Viking på Twitter, sammen med Sandnes-mannen Kjartan Salvesen.
Lysluggen besøkte i januar Stavanger-klubben, men den gang bestemte han seg for å takke nei til Viking. Nå har han signert en kontrakt med varighet ut ... Overgangssummen skal ligge på mellom sju og åtte millioner.
– Jeg har vært skadefri og tilgjengelig hele oppkjøringen, men jeg har ikke fått noen muligheter eller positive signaler. Det endrer situasjonen for min del, så jeg har var veldig heldig da Viking fortsatt var interesserte, fortsetter han.
Salvesen kom til gultrøyene i nord i august etter en god sesong i Strømsgodset, men har blitt foruten de store resultatene under Kjetil Knutsen. Bare tre mål på 24 kamper er realiteten for kristiansanderen. De siste månedene har Salvesen brukt mye tid på benken.
Spissplassen har vært godt bemannet i Glimt, men likevel har Bodø-klubben forsterket med Faris Pemi fra Kristiansund BK i vinter. Salvesen bytter nå ut spisskampen mot Faris Pemi, Lasse Nordås og Runar Espejord med Vikings nysignerte australier Nicholas D'Agostino.
Viking spiller sin neste kamp mot Rosenborg i Norgesmesterskapet. Vinner de da, møter Stavanger-klubben Glimt i kvartfinalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame