Populære sporter
All sport
Vis alt

Var keeperkrise – nå har eliteserieklubben hentet nytt tilskudd

Sofie Flølo Dyrstad

Oppdatert 22/03/2024 klokken 16:56 GMT+1

Det melder Haugesund på sine hjemmesider.

Er på utgående kontrakt: – Jeg har et ønske og en viss plan

Haugesund-keeper Amund Wichne mister trolig hele sesongen som følge av en korsbåndsskade. Det gjorde at det ble tynt på posisjonen halvannen uke før seriestart.
– Den er ikke ideell, sa førstekeeper Egil Selvik til Discovery om keepersituasjonen.
I tillegg til langtidsskaden har Haugesund solgt to keepere i vinter. Frank Stople har gått til Strømsgodset, mens Sander Kaldråstøyl Østraat tok turen til HamKam.
Det gjorde det påkrevet å hente inn et nytt tilskudd til keeperteamet.
Den erfarne sisteskansen Falch skrev fredag under en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2024 og kan med det legge FK Haugesund til en liste av klubbadresser som 31-åringen har hatt gjennom årene. Falch har spilt for Viking, Sandnes Ulf, Høff, Vålerenga, Sarpsborg 08 og prøvd Allsvenskan-livet i Norrköping.
– Jeg har kun gode ord å si om FK Haugesund og spilte vel kamp min første kamp her i 2012 som Sandnes Ulf-keeper. Jeg har kjent på en veldig lyst til å komme i gang igjen jo nærmere seriestart vi har kommet og har brukt den siste tiden til å holde formen ved like gjennom treninger med Viking, sier Falch.
Han kjenner til både Wichne og Selvik fra før.
– Jeg har ikke spilt med Egil og Amund tidligere, men kjenner begge. Egil holdt nesten på å ende opp i leiligheten min i Sandnes den gang jeg dro til Oslo og Vålerenga, og jeg ser frem til at vi skal få det beste ut av hverandre her i Haugesund.
(©NTB/Discovery)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame