Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann forsterker med nytt talent: – En sjanse jeg måtte ta

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 07/03/2023 klokken 19:06 GMT+1

I forkant av sin første sesong tilbake i Eliteserien, henter Brann nok en spiller. Ulrik Mathisen er nå klar for Bergensklubben.

Ulrik Mathisen

Foto: NTB

Bare få timer etter at Oslo-gutten landet i Bergen, var overgangen i boks for Ulrik Mathisen og Brann. Bergensklubben bekrefter nysigneringen på sine egne hjemmesider tirsdag.
– Brann er en storklubb og da de kom på banen og ønsket meg var det en sjanse jeg bare måtte ta, sier Mathisen til brann.no.
Etter lite spilletid i Lillestrøm og under ett år igjen av kontrakten, kan overgangen nå bety både mer spilletid for Mathisen og penger i kassa for Lillestrøm. I følge Romerikes Blad, handler det om en totalpakke på rundt 3 millioner kroner for 24-åringen. Kontrakten han har skrevet under på, strekker seg tre år frem i tid, ut 2025.
1999-modellen kommer fra Lillestrøm, og var i fjor på utlån til Sogndal. Tidligere har han spilt for Skeid, før han gikk videre til Vålerenga, Kjelsås, Lillestrøm og Sogndal.
– Jeg har spilt på Stadion både som LSK-spiller og Sogndal-spiller. Det er en mektig Stadion, og det er god tribunekultur både på og utenfor banen. Man merker at folk i og rundt klubben er engasjert, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame