Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-leiren ordknapp om Rasmussen-spekulasjonene

Oppdatert 27/08/2021 klokken 16:15 GMT+2

Discovery tok en prat med Brann-trener Eirik Horneland og sportslig leder Jimmi Nagel om fremtiden for Mathias Rasmussen.

Mathias Rasmussen

Foto: NTB

  • Få med deg Brann - Haugesund klokken 20.00 lørdag på discovery+.
Torsdag meldte Bergens Tidende at Mathias Rasmussen skal ha fått beskjed fra Brann om å finne seg en ny klubb. Fredag var ikke 23-åringen å se på treningsfeltet.
– Rasmussen er ikke på trening i dag fordi han har satt en injeksjon i kneet og har slitt litt med det. Vi får håpe det går fort over, sier hovedtrener Eirik Horneland til Discovery fredag morgen.
– Men er han en spiller i dine planer?
Det spørs jo litt hvordan det blir med klubben, også får vi rett og slett se hva det blir ut av det, svarer Horneland.
Til TV2 bekrefter treneren at Rasmussen heller ikke blir med i kampen mot Haugesund - på grunn av injeksjonen.
  • Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Hør resten av intervjuet med Horneland her:
picture

Horneland om Rasmussen: – Håper det går fort over

Legen sier ja

Legen i Brann derimot, Magnus Myntevik, sier til TV2 at Rasmussen fint kan spille med injeksjonen.
– Han spiller fint med dette, så det er optimalisering av kroppen hans. Han har spilt med det hittil. Det er en slimpose i kneet som irriterer. En vanlig enkel behandling som han har respondert på. Det er lett å fikse. Han har vært til behandling i dag der vi har brukt noen som er ekstremt god på ultralyd.
Discovery tok også en prat med sportslig leder Jimmi Nagel om omstendighetene rundt Rasmussen.
– Akkurat de personalsakene som vi har internt har jeg ingen kommentarer til. Mathias er Brann-spiller og har en kontrakt, og det vi eventuelt snakker med Mathias om får bli mellom oss, sier Nagel.
Til TV2 skal også Brann-spilleren ha sagt at han er i form nok til å spille og.

Tre ferdige allerede

Hittil, etter den skandaløse Brann-festen natt til 10. august, har Brann mistet tre spillere. Vegard Forren sin kontrakt ble terminert onsdag 12. august, og fortalte da til Discovery at det var ingen sammenheng mellom det avsluttende arbeidsforholdet og Brann-nachspielet på Stadion. Han mente at dette hadde blitt jobbet med i flere uker.
– Det handler mye om utfordrende familiesituasjon. Det er krevende for både meg og kona, pendling og den biten der. Så da fant vi en løsning i det vinduet her, også er det mye enklere å dra når de fikk napp i Haugesund. I tillegg til at det ble signalisert at jeg ikke var med i planene i 2022. Det hadde blitt en vanskelig og lang høst, og det forstod klubben.Det har vært en periode med lite familie, sa Forren da til Discovery.
Fredag 20. august kom det frem at Brann hadde terminert Kristoffer Barmens kontrakt også. Men denne gang, i en sammenheng med festen.
– Vi hadde veldig ønsket at vi kunne ha med Kristoffer videre, men han har ikke vist seg tilliten verdig til å spille med Brann-drakten, sa daglig leder i klubben, Vibeke Johannesen, på en pressekonferanse samme dagen.
Den nylig ankommede danske keeperen Mikkel Andersen skal ha valgt å terminere kontrakten med Brann som en konsekvens av situasjonen og opplevelsene han og hans familie hadde blitt utsatt for etter festen. Les mer om det her.
Forren, Barmen og Andersen var alle til stede på festen på stadion.
Fått med deg de siste overgangene i Eliteserien? Se denne videoen:
picture

Deadline Day nærmer seg: Dette er status for Eliteserie-klubbene

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame