Hverdagen er snudd på hodet for de aller fleste i disse dager, og myndighetene har kommet med klare råd om at alle må holde seg mest mulig hjemme for å hindre virussmitte.
Spillerne i Eliteserien er intet unntak, og denne helgen har samtlige spillere fått beskjed om å trene individuelt. Det etter at NFF og klubbene ble enige om treningsfri over helgen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tromsø med kruttsterk trepoenger på Åråsen
4 TIMER SIDEN

– Karantene for alle

Flere at Eliteserie-spillerne er også i karantene etter diverse treningsturer i utlandet. Noe de må være i 14 dager.
Sarpsborg 08 er et av lagene som ikke er i karantene, men forsvarsbauta Bjørn Inge Utvik er forberedt på at det kan bli aktuelt.
– Vi skal få et klarere svar i løpet av mandag, men jeg tror alle spillerne blir satt i karantene i 14 dager. Det burde være likt for alle når sesongen starter opp igjen - når det måtte være, sier Utvik til Eurosport.
– Fotballen er tross alt ikke det viktigste akkurat nå, legger han til.

– Vært inne på tanken om avlyst sesong

Mannen fra Avaldsnes tar den nye hverdagen med fatning og humør, samtidig som at han ser alvorlig på situasjonen i Norge og resten av verden.
Sportslig sett er Utvik forberedt på nye utsettelser av Eliteserie-starten.
– Jeg har vært inne på tanken at hele sesongen kan bli avlyst, eller at kan komme nye utsettelser. Jeg er ikke spesielt stressa over å komme i gang - fotballen kommer i andre rekke akkurat nå, sier han.
– Formen skal iallfall være bra, det er det liten tvil om, skyter stopperen inn.

Dorull-trening

For til tross for at Bjørn Inge Utvik og resten av 08-laget ikke er i karantene, holder de seg borte fra hverandre og beveger seg minst mulig ute. Det fører til nye og eksklusive treningsmetoder.
– Jeg må jo være litt mer kreativ. Vi har fått lov til å ta med oss litt treningsutstyr fra stadion, og henter nok litt mer utover uka, forteller midtstopperen.
Sarpsborg 08 la søndag ut denne videoen av Bjørn Inge Utvik, der 24-åringen blant annet bruker doruller som en del av økta.
Se videoen her:
– Hvordan fungerte dorullene som treningsutstyr?
– Det holder for enkle øvelser. Viktig å la kreativiteten jobbe litt, ler Utvik.
Sett hva Viking-spiller Kristoffer Løkberg foreslår?

Viking-spilleren foreslår drastiske tiltak: – Fullstendig uaktuelt!

Eliteserien
Se høydepunktene: Gjenåpningsfest i Drammen – Strømsgodset scoret fem
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kapteinen uenig med ekspertene: – Der er det stor gutt mot liten gutt
5 TIMER SIDEN