Populære sporter
All sport
Vis alt

Her er speideren på plass for å se på Glimt-kometen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/08/2020 klokken 19:58 GMT+2

Manchester United-speideren Tommy Møller Nielsen er på plass på Sandefjord stadion for å se på Bodø/Glimt-spiller Jens Petter Hauge.

Tommy Møller Nielsen

Foto: Eurosport

Den danske speideren er søndag på plass i hvalfangerbyen, og Eurosport erfarer at han er og ser på den 20 år gamle Eliteserie-profilen.
Cifuentes` mannskap møter søndag serielederen til dyst på eget gress.
Dette er andre gang Møller Nielsen er i Norge for å titte på Jens Petter Hauge. Speideren fra Premier League-klubben som endte på tredjeplass denne sesongen var også tilstede på Brann-stadion da Erling Braut Haaland scoret fire mål mot Brann, derav et hattrick på 15 minutter.
Litt over en måned etter Haalands målkalas mot bergensklubben, signerte den tidligere Molde-spissen med RB Salzburg i Østerrike.
Til tross for at Manchester United og Tommy Møller Nielsen, som forøvrig er sønn av den danske trenerlegenden Richard Møller Nilsen, ikke endte opp med Erling Braut Haaland, kan det nå hende at de snuser på å hente en annen nordmann til Old Trafford.
Jens Petter Hauge har før kampen mot Sandefjord levert åtte mål og seks målgivende denne sesongen. Tidligere denne sommeren valgte unggutten fra Bodø gullspill i hjembyen framfor utenlandseventyr i belgiske Cercle Brugge.
picture

Fortsetter Glimt-eventyret: – Vil ikke sitte i utlandet og se at Glimt tar gull

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame