Den danske speideren er søndag på plass i hvalfangerbyen, og Eurosport erfarer at han er og ser på den 20 år gamle Eliteserie-profilen.
Cifuentes` mannskap møter søndag serielederen til dyst på eget gress.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25
Dette er andre gang Møller Nielsen er i Norge for å titte på Jens Petter Hauge. Speideren fra Premier League-klubben som endte på tredjeplass denne sesongen var også tilstede på Brann-stadion da Erling Braut Haaland scoret fire mål mot Brann, derav et hattrick på 15 minutter.
Litt over en måned etter Haalands målkalas mot bergensklubben, signerte den tidligere Molde-spissen med RB Salzburg i Østerrike.
Til tross for at Manchester United og Tommy Møller Nielsen, som forøvrig er sønn av den danske trenerlegenden Richard Møller Nilsen, ikke endte opp med Erling Braut Haaland, kan det nå hende at de snuser på å hente en annen nordmann til Old Trafford.
Jens Petter Hauge har før kampen mot Sandefjord levert åtte mål og seks målgivende denne sesongen. Tidligere denne sommeren valgte unggutten fra Bodø gullspill i hjembyen framfor utenlandseventyr i belgiske Cercle Brugge.

Fortsetter Glimt-eventyret: – Vil ikke sitte i utlandet og se at Glimt tar gull

Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 KLOKKEN 17:31