• Se Sandefjord-Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 3 søndag 16. august 18:00. Sikre deg tilgang her.
Bodø/Glimts toppscorer er ikke med sørover når serielederen møter Sandefjord i hvalfangerbyen søndag. Eurosport erfarer nå at Kasper Junker er ute i to-tre uker, og ifølge Avisa Nordland skal det dreie seg om en kneskade for den brennhete dansken.
Det er tydelig at den høyintense Glimt-starten på årets sesong begynner så smått å tære på de helgule spillerne, for det er flere som sliter med både store og små skavanker.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
AN skriver lørdag at keeper Joshua Smits forlot onsdagens trening etter et overtråkk, og har ikke deltatt på øktene torsdag og fredag. Videre skriver de, i tillegg til nevnte Kasper Junker, at heller ikke Sammy Skytte deltok på fredagens trening. Ola Solbakken, Ole Amund Sveen, Jens Petter Hauge og Fredrik André Bjørkan var bare med på deler av økten.
– Junker sliter med et kne etter at han landet feil, og har fått en reaksjon på det. Jens Petter og Fredrik Andre er friske, men hadde redusert aktivitet. Det samme er med Ole Amund og Ola, som har slitt litt, og som vi ikke tar noen sjanser med, sier Kjetil Knutsen til lokalavisen.
Det er samtidig usikkert hva status er på Joshua Smits etter onsdagens overtråkk.
– Vi har tatt bilder, som vi venter svar på. Men vi tror ikke at det er alvorlig, sier treneren videre.
Eurosport har prøvd å kontakte Glimts medisinske og sportslige apparat ved flere anledninger, men har ikke lykkes med å få en kommentar fra noen i den helgule leiren.
Sett denne?

– Tror de kommer til å få en ny formtopp

Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08