Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny skadesmell for Sarpsborg 08-profil – ute i flere måneder

Joachim Barth

Oppdatert 04/07/2020 klokken 12:26 GMT+2

Jørgen Horn forlot banen med smerter i ankelen etter en tøff duell i torsdagens kamp mot Brann. Nå bekrefter klubblegen at midtstopperen er ute i flere måneder.

Jørgen Horn

Foto: Scanpix

Ulykkesfuglen Jørgen Horn fryktet nok det verste da han gikk av med smerter i ankelen som holdt han ute av spill i fjor. Nå bekrefter klubblegen i Sarpsborg 08 at 33-åringen må belage seg på flere måneder på sidelinjen.
– Han fikk en smell som alle så mot Brann. Det var noe uoversiktlig over hva som egentlig skjedde i ankelen. Jørgen har hatt smerter på utsiden av foten, så vi tok røntgenbilde av det på fredag. Det var ikke tegn til brudd, men han har fått påvist en leddbåndskade, forklarer Chubaka Rubasha til Eurosport.
Før han legger til:
– Det går fort en del uker, jeg tipper at han vil være ute et sted mellom ni til 15 uker, røper Rubasha.
– Det er samme ankelen som han hadde brudd i og var ute med i hele fjor. Vi har tatt kontakt med den samme ortopeden som opererte han da for å høre om man skal gjøre noe mer. Egentlig lar man en leddbåndskade gro av seg selv, men vi hører om noe kan gjøres nå, melder Rubasha.

– Vi tar det veldig tungt

Horn har slitt voldsomt med skader siden han kom til Sarpsborg 08 sommeren 2018. I januar 2019 brakk han et bein under det ene øyet i en treningskamp mot Vålerenga. I mai samme år brakk han et bein i ankelen som medførte at han var ute av spill resten av sesongen. Og i vinter brakk han stortåa under en løpetur i skogen.
– Han har hatt mye skader de siste årene, som har holdt han lenge borte fra fotballen. Hver gang han er tilbake fra skade, så har det skjedd noe nytt. Jørgen har vært veldig uheldig, for det er bare smeller og ingen muskelskader. Vi har det veldig tungt akkurat nå, sier Rubasha til Eurosport.
Horn har rukket å bli 33 år og man kan lure på om motivasjonen for å trene seg opp nok en gang er tilstede, men Rubasha mener at Horn har det som skal til.
– Jeg tror ikke skaden er karrieretruende. Men det blir så klart tyngre og tyngre for hans del også. Om jeg skal prøve å sette meg inn i hans sin situasjon så er det jo tyngre og trene seg opp gang på gang når man er 33 år. Men han er hard i skallen og jeg tror det fortsatt er en del fotball igjen i Jørgen, avslutter Rubasha.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame