• Se Molde - Vålerenga onsdag fra klokken 20:30 på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her.
BODØ (Eurosport.no):
Hypen rundt gårsdagens dyst mellom Norges to suverent beste lag nådde solide høyder til å være en kamp i runde 10 av sesongen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN TIME SIDEN
En jevnspilt affære den første timen vippet i Bodø/Glimts favør da de fikk 2-1 og festet grepet om toppkampen de siste tretti minuttene.

– Dere er veldig glade i å snakke om «det andre»

Flotte scoringer og vakkert angrepsspill førte til at Kjetil Rekdal begynte å synge Glimt-låter i Fotball Direkte. I det hele tatt har superlativene haglet i retning Kjetil Knutsens gutter så langt i 2020, mens Moldes kruttsterke sesongåpning med 25 poeng av 30 mulige har gått noe under radaren.
Det er man lei av i Molde-land. På spørsmål om Erling Moe er imponert over det de gulkledte har fått til er responsen tydelig.
– Jeg er mer fokusert på hva vi gjør, men jeg hører dere er veldig glade i å snakke om det andre. Vi har hatt en veldig god åpning på de første ti kampene, vi er ikke der dere er – at man snakker om tapt seriegull og den biten. Det er 20 kamper igjen, vi skal komme tilbake, svarer han.
Saken fortsetter under:

– Det er fortsatt 20 kamper igjen

– Det er et maraton

Etzaz Hussain syns også det har blitt vel mye ros og oppmerksomhet i nord.
– Jeg er mest skuffa over oss, vi har mer inne. Vi har noen veldig store sjanser som vi kan sette, Erling (Knudtzon) i starten av første og i starten av andre som han setter vanligvis. Det er vi som svikter som lag, sier han.
– Kasper Junker kaller seieren en maktdemonstrasjon?
– Det er en jevn kamp til de scorer 2-1. Så er jeg veldig skuffa over den siste halvtimen, da må vi vise mer personlighet. De er klar best da og vi må vise mer enn dette. Begge scoringene deres er altfor enkle. Men det er 20 kamper igjen, vi får se maktdemonstrasjon etter 30 kamper. Det er en lang sesong, de har snakka mye nå, men det er et maraton, parerer Hussain.
Se hva Kasper Junker sa til Eurosport etter kampen her. Saken fortsetter under videoen.

– Vi dominerer kampen i dag. En fornøyelse å spille på dette laget

Opp på hesten igjen

Ohi Omoijuanfo fikk sin første start siden Mjøndalen-kampen i runde 6, etter å ha slitt benken de siste ukene, og noterte seg for 1-0-scoringen tidlig i kampen. Han mener det beste laget vant toppoppgjøret.
– Det er fortjent. Bodø/Glimt er bedre enn oss, det er ikke så mye mer å si. Nå handler det om å komme opp på hesten igjen og vise hva som bor i oss.
– Er de et bedre lag enn dere, eller kun i dag?
– De er et bedre lag i dag. Vi klarer ikke helt å finne ut av dem, vi får ikke nok press, får ikke flytta beina fort nok og får ikke til eget spill. Får ikke roet ned og holdt på ball, de er gode til å presse og utnytter rommene som oppstår.

Skal ta minutter på topp

Selv er han klar på at han skal ha mer spilletid framover, selv om kampformen ikke er helt 10/10 etter skadeavbrekket som holdt ham på sidelinjen i store deler av oppkjøringen.
– Formen er helt okei. Jeg har ikke spilt kamp nå på en stund, jeg fikk jo 15 minutter på de tre siste kampene. Matchformen er på vei. Det blir bedre og bedre, den kommer til slutt.
– Så nå er du klar for å ta opp kampen med Leke James?
– Ja, uten tvil.
Se høydepunktene fra Bodø/Glimt sin seier over Molde her.

Se høydepunktene: Bodø/Glimt - Molde 3-1

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54