• Se Molde - Vålerenga onsdag fra klokken 20:30 på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her.
Budet skal, etter det Eurosport får opplyst, være på rundt tre millioner euro – noe som tilsvarer drøye 32 millioner norske kroner.
Molde skal først ha sagt nei til et bud på 25 millioner kroner for Aursnes, før de mottok et nytt og forbedret bud på midtbanespilleren. Klubben som jakter 24-åringens tjenester er den franske klubben Toulouse, og det de som igjen har lagt inn et nytt bud på Molde-eleganten.
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49
Det var TV2 som skrev om det aksepterte budet først.

– En enorm tillitserklæring

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson er meget imponert over Moldes handlekraft i Aursnes-sagaen, og mener samtidig at salget kan regnes som et av de beste fra Eliteserien gjennom tidene.
– Det er bare å ta av seg hatten for Molde og Fredrik Aursnes. Det er en enorm tillitserklæring for Aursnes, sier Jonsson.
– Det er også en helt vanvittig pris. Om dette går i land, kan det fort regnes som et av de beste salgene i norsk fotball, fortsetter Eurosport-eksperten, og legger til at man selvfølgelig ikke skal bli helt historieløse.
Etter søndagens tap for Bodø/Glimt på Aspmyra, fikk Fredrik Aursnes spørsmål om status på en eventuell overgang til Toulouse.
– Jeg forholder meg rolig til det der, så får vi se hva de neste dagene bringer, sa han kryptisk til Eurosport før han gikk inn i spillerbussen.

– Vinn-vinn for Molde

Med Fredrik Aursnes potensielt ut portene på Aker stadion, etterlates det et tomrom på midten av Molde-maskineriet. Det mener Joacim Jonsson at moldenserne skal takle greit.
– Dette er bare vinn-vinn for Molde. De blir litt svekket, men når det kommer et sånt bud på bordet har de ikke noe valg. Molde får inn enorme midler og kan hente inn nye forsterkninger etterhvert. En god og sunn klubbdrift, konkluderer Eurosport-eksperten.
Det har foreløpig ikke lykkes Eurosport å komme i kontakt med administrerende direktør i Molde Ole Erik Stavrum.

Kom med Molde-stikk: – Han er verdt betraktelig mer enn Aursnes

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 PÅ 13:07