Da Eurosport snakket med duoen Hauge og Berg på bryggekanten i Bodø, bekreftet han like gjerne det alle har lurt på lenge.
– Det siste som er bestemt nå er at det ser ut som vi takker nei til tilbudene som er kommet, og at jeg blir værende i Glimt enn så lenge.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
4 TIMER SIDEN
– Rett og slett bestemt deg i kveld?
– Ja, jeg hadde en god prat med agenten min. Vi har snakket med Glimt om det, også skal jeg gi Cercle Brügge beskjed om det i kveld.
Les også: Glimts tiende strake seier: – Fullstendig maktdemonstrasjon
Han forteller videre om hvordan det å være med på det nordnorske eventyret er noe som virkelig trigger han til å bli værende i Norge.
– Bare det å sitte hjemme da vi spilte mot Kristiansund var kjedelig. Da kan man jo tenke seg hvordan det er å sitte i en klubb i utlandet og se Glimt ta gull. Det er noe av grunnen til at vi foreløpig har takket nei til de tilbudene som har kommet.
Etter hva Eurosport.no erfarer skal det være enda en klubb som har vist interesse for Hauge nylig, dog uten å ha lagt noe konkret bud på bordet. Det skal være snakk om en nederlandsk klubb.
Mens elleville Glimt-supportere feiret søndagens 3-1-seier mot Molde i bakgrunnen, skinte duoen om kapp med sola i nord. Neste kamp for den suverene serielederen er allerede torsdag. Da går turen til Bekkestua og borteoppgjøret mot Stabæk.
Her kan du se intervjuet:

Fortsetter Glimt-eventyret: – Vil ikke sitte i utlandet og se at Glimt tar gull

Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10