Stabæk-supportere lot ikke Brynhildsens valg om å gå som Bosman-spiller til Molde passere i stillhet. De hengte først opp et banner på garasjen hjemme hos 21-åringens mor med teksten «Her bor en Judas», før de senere fulgte opp med flere bannere på Nadderud.
Daglig leder Jon Tunold kalte det uheldig og langt over streken, mens Stabæk Support-leder Bjørnar Posse Sandboe svarte med at det var dårlig gjort overfor akademiet og klubben, kalte det et svik og anbefalte Brynhildsen å sette seg på første fly til Molde.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
8 TIMER SIDEN
21-åringen selv kom bort til pressen, beklaget og fortalte at han ikke ønsket å uttale seg i dagene etterpå.
Så kom Molde på banen med et bud for å hente ham med en gang. Den situasjonen løste seg onsdag, noe Brynhildsen selv uttrykte takknemlighet for og takket begge parter.

Takker Stabæk i Budstikka-brev

Fredag lot han seg intervjue av Romsdals Budstikke, og delte samtidig et langt og velformulert avskjedsbrev hos Budstikka, under overskriften «Kan ikke få takket nok».
Eurosport har vært i kontakt med Brynhildsen, som i denne sammenhengen henviser til brevet i Bærum-avisen.
Der han takker samtlige i og rundt Stabæk for at de la forholdene til rette og ga ham muligheten til å lykkes, og følger opp med at han ikke sier farvel, men på gjensyn.
«Veien fra frelser til sviker, fra helt til dust, er aldri lang på tribunen og i sosiale medier. Heldigvis er veien fra padde til prins ofte like kort, både i eventyret og i fotballen,» skriver han i brevet.
Samtidig ber han om å bli trodd på at valget ikke handlet om økonomi, men en ny sportslig utfordring, og at han hadde ønsket av hele sitt hjerte at klubben skulle få noe tilbake for investeringen. Ifølge Brynhildsen er det mange årsaker til at det endte som det gjorde, og at han i flere overgangsvinduer siden årsskiftet 2018/19 har bedt klubben om å akseptere budene på ham.
«Men jeg føler selv at jeg har vært åpen og tydelig om hva jeg vil, selv om jeg inntil tidlig i vinter aldri helt har smelt igjen døra for Stabæk. Jeg har flere ganger blitt bedt av Inge Andrè og Janne om å tenke meg om en gang til. Det har jeg gjort, og har alltid landet på den samme konklusjonen. At mange da har håpet at jeg skulle lande på det motsatte, skjønner jeg. Men det er ikke det samme som å holde noen for narr
Les hele brevet hos Budstikka her (ekstern lenke)
Brynhildsen avslutter brevet med at han tåler litt pes, at fotball skal være lidenskap og engasjement, men at noen skulle tenkt to ganger. Samtidig varsler han at han gleder seg til å en gang løpe ut på Nye Nadderud som en av dem igjen.
(Artikkelen fortsetter under):

Banner. Foto: Tipser

Foto: Eurosport

Bare morsomt

Til Romsdals Budstikke sier han at han ikke har hørt noe mer i ettertid, at det ble hausset opp fordi media hadde lite å skrive om i de dagene og at når du kommer ut i Europa blir det mye verre enn dette.
– Jeg synes det er litt spesielt å gå inn på privat eiendom, men jeg brydde meg ikke om det. Det var omverden som hausset opp dette, jeg syntes bare det var morsomt. Det er sånn det er, sier han til avisen, og legger til at han er veldig glad for å være på plass i Molde halvannet år etter det første budet.
Han har allerede fått trent med sitt nye lag, der han har kontrakt i to og et halvt år.
– Jeg visste faktisk ikke om lengden på avtalen før etter at jeg skrev under. Jeg har bare lyst til å utvikle meg her, dette er det perfekte stedet å ta neste steg. Jeg håper selvfølgelig å komme utenlands en gang, så får vi se hvor lang tid det tar.
Indre bane tok diskusjonen om de hektiske dagene:

Indre bane i karantene: Den store Brynhildsen-debatten

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
I GÅR PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16