Det melder Molde på sine nettsider.
I den korte meldingen bekrefter administrerende direktør Ole Erik Stavrum at unggutten er klar for klubben fra og med 20. mai, altså i dag.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
9 TIMER SIDEN
Eurosport har vært i kontakt med Brynhildsen onsdag ettermiddag. Nå er 21-åringen travelt opptatt med å få alt klart til avreise til Molde.
– Skal bruke dagen på å pakke og alt det der, så har ikke tid til noen intervjuer i dag. Bare klar for å komme meg opp og møte laget, og er glad for at det løste seg. Takker begge parter, intervjuer tar jeg senere, skriver han i en SMS.
Han har skrevet under en avtale på to og et halvt år.
16. mai skrev Eurosport at Molde hadde gjort et fremstøt for å sikre seg Stabæk-spilleren før den planlagte overgangen 1. juli. Ifølge Eurosports opplysninger skulle budet være på mellom 300.000 og 500.000 kroner.
Brynhildsen ble Molde-klar 4. mai etter lengre tid med spekulasjoner. Stabæk var lenge sterke i troen på at angrepsspilleren ville forlenge kontrakten med klubben, som går ut 1. juli, men slik endte det altså ikke.
Overgangen har skapt sterke reaksjoner blant Stabæk-fansen, som blant annet hengte opp bannere hjemme hos moren til Brynhildsen og på klubbens treningsfelt.
Vi tok debatten i Indre bane:

Indre bane i karantene: Den store Brynhildsen-debatten

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
26/09/2021 PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16